Adana

AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü

14:31 13 Ağustos 2016
AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Ünüvar, mesajında, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıldönümünün kutlandığı bu günlerde Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirtti.

Devletin içine çöreklenmiş hainlerce bir darbe girişiminde bulunulmak istendiğini hatırlatan Ünüvar, şunları kaydetti:

"15 Temmuz darbe girişimini cumhurbaşkanımız ve başkomutanımızın liderliği, başbakanımızın dirayeti ve milletimizin cesaretiyle hep birlikte bertaraf ettik. İkinci bir istiklal harbi niteliğinde olan darbe girişiminde şehit olan 240 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dilerken, gazi olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001 yılında çıktığı yoldaki tek amacı milletine hizmet etmekti ve 12 yıl boyunca başbakan olarak, şu anda da cumhurbaşkanı olarak, hizmetine devam ederken bayrağı devralan başbakanımız Binali Yıldırım’ın liderliğinde ülkemizi 2023 hedeflerine AK kadrolarla birlikte ulaştıracağız. Kahraman milletimize daha nice AK yıllarda hizmet etmek dileğiyle 14 Ağustos AK Parti’nin kuruluşunun 15. yıl dönümü kutlu olsun.​"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş da mesajında, 2001 yılında kurulan AK Parti'nin Türkiye'nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgu yaptı.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle başlattığı bu hareketle Türkiye'nin çehresinin değiştirmeye başladığına dikkati çeken Yeşiltaş, "AK Parti, 'Milleti Yaşat ki Devlet Yaşasın' anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün seçimler ve referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm alanında yaptığı köklü reformlarla yeni bir Türkiye ortaya çıkmıştır." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.