Adana

Adanaspor, Kasımpaşa deplasmanında puan arayacak

16:21 23 Ağustos 2016
Adanaspor, Kasımpaşa deplasmanında puan arayacak

Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, ligin ikinci haftasında, deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Arın, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri Osman Yereşen Tesisleri'nde, gazetecilere açıklamada bulundu.

Kasımpaşa'nın, Spor Toto Süper Lig'in deneyimli ekiplerinden olduğunu ifade eden Arın, "Gerçekten bu lige damgasını vuran bir takım ama bizim takım da oynadıkça bu lige damga vuracağına inanıyorum." diye konuştu.

Oyuncularının birbirini tanıdıkça ve birbirlerini sahada tamamladıkça daha iyi olacağını vurgulayan Arın, şunları kaydetti:

"Bu ekip çalıştıkça çok daha iyi olacak. Zor bir maç oynayacağız. Amacımız orada Adanaspor'u en iyi şekilde temsil edip alacağımızın en iyisini almak, puan veya puanlarla dönmek. Bunu da başarabilecek güçte bir ekibimiz var. İnşallah can yakmaya bu haftadan itibaren başlarız."

Kasımpaşa'nın geçen hafta Trabzonspor ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçı izlediğini aktaran Arın, gerekli analizleri yaptıklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.