Adana

Maçın ardından

22:43 29 Ekim 2016
Maçın ardından

Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor'u 1-0 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, önemli bir galibiyet aldıklarını ve sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

Riekerink, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta Trabzonspor karşısında çok tutkulu, sahada son dakikaya kadar mücadele eden bir takım olduğunu ancak sonucun kendilerini üzdüğünü belirtti.

Adanaspor karşısındaki galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Hollandalı teknik adam, "Bu hafta sonuçtan memnunuz. 1-0 lık galibiyet hepimizi mutlu etti. Önemli bir galibiyetti ama ortaya konulan futbol bizim en iyi oyunumuz değildi. Oynadığımız oyun bizi pek memnun etmedi. Özellikle ilk yarıda tempomuz çok düşüktü, pas alışverişimiz çok azdı. Geçen hafta iyi bir performans ama mutsuz eden bir sonuç, bu hafta çok da beklediğimiz gibi bir performans değil ama mutlu eden bir sonuç vardı." değerlendirmesinde bulundu.

Riekerink, Yasin Öztekin'in oyundan çıktığında gösterdiği tepkiyle ilgili bir soruya, "Yarın Yasin ile konuşacağım." yanıtını verdi.

Bruma'ya da değinen Riekerink, bu tarz oyuncuların çok kolay bulunmadığını, en önemli özelliğinin adam eksiltme olduğunu belirterek, "Bunu kullanırken mutlaka top kaybı gibi riskler de olacaktır. Çok normal. Güvenmemiz, inanmamız lazım. Bruma'ya olan güvenim, inancım sonsuz." ifadesini kullandı.


- Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, taktiksel olarak oynadıkları maçtan memnunluk duyduğunu, bunu karşılaşmanın sonuna kadar sürdüremedikleri için de üzgün olduğunu belirtti.

Jurcic, Galatasaray'ın iyi oyuncularının bulunduğunu kaydederek, "Maçın sonucunu da bu kalite farkı belirledi. Bütün maç boyunca bireysel hata yapmamak için konsantrasyonumuzu tutamıyoruz Bugünkü maçın sonucunu da bireysel bir hata belirledi. Aynı zamanda girdiğimiz pozisyonları bitirmekte zorlanıyoruz. Bu, tekrar tekrar yaşadığımız bir şey, problemin de farkındayız bunu düzeltmemiz lazım." diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Görevi bırakmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Jurcic, "Hayır." cevabını verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.