Adana

Adana ASKİ, Beşiktaş deplasmanında galibiyet hedefliyor

13:57 02 Kasım 2016
Adana ASKİ, Beşiktaş deplasmanında galibiyet hedefliyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin Başantrenörü Kaan Artun, 7 Kasım Pazartesi günü deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmaları halinde "Lige iyi başlangıç yaptık" deme şansları olacağını söyledi.

Artun, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon savaşan bir takım kurmak istediklerini ifade etti.

Geçen sezon arzu ettikleri basketbolu sahaya yansıtamadıklarını ve bu nedenle bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Artun, "Daha çok saldıran, daha iyi müdafaa yapan ve özellikle Adana'daki maçlarda, herkesin izlemekten keyif alacağı bir takım çıkarmak istedik." diye konuştu.

Bunu başardıklarını anlatan Artun, ligin ilk haftasında İstanbul Üniversitesi deplasmanında kaybetmelerine rağmen iyi mücadele ettiklerini, geçen hafta ise sahalarında Canik Belediyespor'u mağlup ettiklerini anımsattı.

"Canik Belediyespor maçında oynanan basketbol, sanıyorumki herkesi tatmin etti." diyen Artun, şunları kaydetti:

"Bu uzun bir maraton, bir iki maçla değerlendirilecek bir durum yok. Rahatlayacak bir lüksümüz de yok. Çok önemli bir Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz. Pazartesi günü televizyon yayının olduğu bir maç. Aynı zamanda Beşiktaş kötü bir başlangıç yaptı. Bence bu kendilerinin beklemediği bir başlangıç bu. 2 maçı da kaybederek başladılar. Onlar da bizim maçı önemli bir dönüm noktası olarak görüyorlar büyük ihtimalle. Zorlu bir karşılaşma olacak. Bu hafta en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Oradan da galibiyetle dönersek, 'lige iyi başlangıç yaptık' deme şansımız olur."

- "Beşiktaş maçı en iyi şekilde geçecek"

Basketbolculardan Tuğçe Murat da genç bir takım olduklarını dile getirdi.

Geçen hafta Canik Beeldiyespor karşısından galibiyetle ayrılmalarının kendileri için önemli olduğunu anlatan Tuğçe, "Önümüzde Beşiktaş maçı var. Buna en iyi şekilde hazırlandık. Eminim ki bu maç bizim için en iyi şekilde geçecek." diye konuştu.

Sezon başında transfer edilen basketbolcu Alysha Clark ise Adana ASKİ'nin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.