Adana

Düğün salonu soyan gaspçılar yakalandı

18:43 13 Şubat 2017
Düğün salonu soyan gaspçılar yakalandı

Adana'da, yağmur suyu borusundan tırmanarak girdikleri düğün salonunda bekçinin el ve ayaklarını bağlayıp kasadaki 6 bin lirayı aldıkları ileri sürülen 3 şüpheliden ikisi polis tarafından yakalandı. Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, 15 Kasım'da merkez Seyhan ilçesi Ulucami Mahallesi'ndeki üç katlı bir düğün salonundan gasp olayının gerçekleşmesi üzerine polis ekipleri çevredeki iş yeri güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 şüphelinin kendilerini yakın bir yerde servis aracıyla bekleyen arkadaşları ile kaçtığını tespit etmesi üzerine operasyon başlattı.

Yapılan çalışmalarda servis aracı sürücüsü Aydın Terlikçioğlu ve gasp olayına karıştığı iddia edilen Çetin Bilmece, merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde gözaltına alındı.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen 2 zanlının işlemlerinin sürdüğü, diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

- Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi

Bu arada, gasp olayı çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde 3 şüphelinin düğün salonunun arkasına gelmesi, bir kişin su borusuna tırmanarak yukarı çıkması ve diğer iki şüphelinin de gözetleme yaptığı yer alıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.