Adana

Maçın ardından

20:29 19 Şubat 2017
Maçın ardından

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Osmanlıspor'a 5-1 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Levent Şahin, "Sadece bir maç kaybettik. Bundan sonraki karşılaşmalarda hataları daha aza indirip yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Şahin, rakiplerinin beklemedikleri bir oyun tarzıyla mücadele ettiğini ve bunun sonucunda goller yediklerini söyledi.

Sadece bir maç kaybettiklerini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Yarışın devam ettiğinin bilincindeyiz. Buradan da dersler çıkartacağız, eksiklerimizi görüp yolumuza devam edeceğiz. Sonuçta bir yarışın içerisindeyiz. Bunun bilinciyle çalışmalarımız devam ediyor. Hiç kimsenin bununla ilgili bir şüphesi olmasın. Sadece bir maç kaybettik. Bundan sonraki karşılaşmalarda hatalarımızı daha aza indirip yolumuza devam edeceğiz."


- Osmanlıspor cephesi


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Adana'ya gelirken maçı kazanma konusunda tereddütlerinin olduğunu dile getirdi.

Bazı mevkilerinde çok hızlı oyuncuları bulunan Adanaspor'a karşı üstünlük sağlamak için oyun formatında değişikliğe gittiklerini ifade eden Akçay, şöyle konuştu:

"Beşiktaş maçından sonra oyunu çok genişleterek oynamamaya karar vermiştik. Burada da rakibi bekleyen bir takım olarak sahada durmaya çalıştık. Adanaspor'un ilk müsabakada bize uyguladığı yöntem, aşağı yukarı bu maçta bizim Adana'ya uyguladığımız yöntemle aynı. Adana'nın risk alacağını ve biraz daha geniş alanda oynayacağını düşünmüştük, bugün sahada da o oldu. Risk alarak oynadılar. Bu da onlar için doğal. Biz de oyunu çok iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Pozisyonların golle sonuçlanması bizim şansımızdı. Oyuncularımı kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.