Adana

"Adana EV'leniyoruz 2017 Fuarı" açıldı

13:31 09 Mart 2017
"Adana EV'leniyoruz 2017 Fuarı" açıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen hainlere karşı duruşumuzu birlikten ve güçlü olmaktan, birbirimizi daha çok sevmekten yana koymalıyız. Ayrıştıranlara, çatıştırmak isteyenlere, ülkemize tuzak kurmak isteyenlere, fitneye ve fesada fırsat vermemeliyiz." dedi.

Müezzinoğlu, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Adana EV'leniyoruz 2017 Fuarı"nın açılışında yaptığı konuşmada, TÜYAP'ı tebrik ederek, fuarın bereketli olmasını diledi.

"EV'leniyoruz" başlığının içeriğinin çok geniş olduğunu aktaran Müezzinoğlu, "Evin içinden, orada yaşayanlara, her odasından tutun her mekanına kadar veya evlilik hayatını düşünen kadın, erkek bireyler için çok farklı boyutları var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak beni ilgilendiren kısmı ise bir defa evleniyor olmak çok önemli. Az önce girişte 'Bekaroğlu' firmasını gördüm. 'Bekaroğlu' diye olan kimse kalmamalı. Evli olmalı herkes. Herkesin kendisinin bir hayat arkadaşı, bir yaşam paydaşını bulmasını temenni ediyoruz. Hayat paylaşıldıkça güzeldir. Bu anlamda mümkünse huzurlu, mutlu bir aileyi kurmak, bir yuvayı kurmak Rabbim herkese nasip etsin." ifadesini kullandı.

Bakan Müezzinoğlu, evlilikte geçen hafta 40 yılını doldurduğunu belirterek, "Hanıma diyorum ki esas kutlamayı 41'de yapacağız. Çünkü 41 kere maşallahı almamız lazım ama 41 yıl sonra hala hanımın takılarına aklım ermiş değil." diye konuştu.

Fuarın sektörde yeniliklere, farklılıklara ve bakış açısı değişikliklerine katkı sağlayacağını belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti;

"Ülke olarak büyük bir milletin mensuplarıyız. Güçlü bir ülkemiz ve büyük bir milletimiz var. Geleceğe umut ve güvenle yürüyoruz. Bu yürüyüşte birbirimizi ne kadar severseniz hayat o kadar, paylaşarak güzelleşir. Sevgi ise paylaşarak büyür ve zenginleşir. Millet olarak da birbirimizi daha çok sevmek ve birlikten güç doğar anlayışına, dünyayla yarışa hep birlikte sahip çıkmak ancak birlik ve beraberliğimizden geçer. Milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen hainlere karşı duruşumuzu birlikten ve güçlü olmaktan, birbirimizi daha çok sevmekten yana koymalıyız. Ayrıştıranlara, çatıştırmak isteyenlere, ülkemize tuzak kurmak isteyenlere, fitneye ve fesada fırsat vermemeliyiz. Birbirimizi severek ve 'birlikten güç olur' anlayışına sahip çıkarak, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o büyük Türkiye'yi, o güçlü milleti oluşturmayı Rabbim bizlere nasip etsin."

Konuşmanın ardından katılımcılarla kurdele keserek fuarı açan Bakan Müezzinoğlu, stantları gezdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.