Adana

AB Bakanlığı heyetinden Vali Demirtaş'a ziyaret

13:07 11 Haziran 2017
AB Bakanlığı heyetinden Vali Demirtaş'a ziyaret

Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı heyeti, "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İzlenmesi Projesi" kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, makamda gerçekleştirilen ziyarette, heyette yer alan Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serpil Sancar ve Politikalar ve Savunuculuk Koordinatörü Ülker Şener, projenin amacı ve hedeflenen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Demirtaş, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişimi amaçlayan tüm projelerin destekçisi olduklarını, valilik olarak bu tür projelere de gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Sancar da 1 Mart 2017 tarihinde başlayan projenin 24 ay süresince pilot iller Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Trabzon ve Kars'ta uygulanacağını aktardı.

Sancar, projenin temel paydaşlarına önümüzdeki günlerde, amaç ve faaliyetler hakkında daha detaylı bilgi verileceğini kaydederek, "Paydaşların proje süreçlerine etkin katılım sağlaması, ihtiyaçların ve beklentilerin belirlenmesi yönünde görüş alışverişinde bulunulması ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla ziyaretler gerçekleştirilecektir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.