Adana

Vali Demirtaş'tan yaralı uzman çavuş ve şehit annesine ziyaret

16:04 12 Ağustos 2017
Vali Demirtaş'tan yaralı uzman çavuş ve şehit annesine ziyaret

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Bilgöl'ün Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Zeki Aksoy ile rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan şehit annesi Zeynep Uçar'ı tedavi gördükleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde ziyaret etti.

Vali Demirtaş, yoğun bakımdaki yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy ve şehit annesi Zeynep Uçar'ın sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit annesi Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Aksoy'a Allah'tan şifa dileyen Demirtaş, şöyle devam etti:

"Vatanımızın birliği ve bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit ve gazi olanların, aileleri devletimize ve milletimize emanettir. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak, boynumuzun borcudur. Bugün de şehidimizin annesini rahatsızlanarak, yoğun bakıma kaldırılmasını haber aldığımızda, kendisini ziyaret ederek durumu hakkında doktorlarımızdan bilgi aldık. Ayrıca Bingöl'de çatışmada yaralanan askerimiz de burada tedavi görüyor. Onun da sağlık durumunu kontrol ettik. Her ikisine de Allah'tan şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşarak, normal yaşamlarına devam edeceklerdir."

Vali Demirtaş'a ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.