Adana

Maçın ardından

23:23 16 Eylül 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de sahasında Manisaspor'u 1-0 yenen Adanaspor'da teknik direktör Kemal Kılıç, kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Kılıç, maçın ardından düzenlen basın toplantısında, maçın zor geçeceğini bildiklerini söyledi.

Manisaspor'un deplasmanda iyi oynayan takımlardan birisi olduğunu anlatan Kılıç, "İlk yarıda üstün oynadık. Hücum aksiyonlarını bitirme konusunda iyiydik. Kazanmayı hak ettik diye düşünüyorum. İkinci yarı gol pozisyonu ürettik. 11 kişiyle savunma yapan takımın kenarlarını çok iyi kullandık. Dolayısıyla iyi bir oyundu. 3 iç saha maçını da kazanmış olduk. Evimizde 3 kritik maç daha oynayacağız. Bu 3 maçtan da 9 puanla ayrılmamız halinde şampiyonluk yolunda çok önemli bir hamle yapmış olacağız." diye konuştu.


- Manisaspor cephesi


Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise geçmişi takılıp kalmayarak önlerine bakacaklarını belirtti.

Adana'nın zor bir deplasman olduğunu bilerek geldiklerini ve iyi mücadele ettiklerini aktaran Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Karşılaşmada 2-3 pasta doğru zamanlama yapabilseydik farklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Berabere kalsak üzüleceğimiz maçtı ama kaybettik. Maçlar devam ediyor. Geçmişe takılıp üzülecek zaman yok. Sahada daha fazla mücadele edeceğiz, kaybetmeyeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.