Adana

Adana'da uyuşturucu operasyonları

12:58 31 Ekim 2017
Adana'da uyuşturucu operasyonları

Adana'da kent merkezinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 57 kilogram esrar, 56 gram eroin, 267 adet uyuşturucu hap ve 8,80 gram kokain, 2 av tüfeği ile 5 bin 470 lira ele geçirildi, 33 kişi tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın talimatıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki 16 mahalleye uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Şüphelilerin bulunduğu evlerde narkotik köpeği "Coco" ile arama yapan ekipler, 57 kilogram esrar, 56 gram eroin, 267 adet uyuşturucu hap, 8,80 gram kokain, 2 av tüfeği ile 5 bin 470 lira ele geçirdi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 52 zanlıdan 33'ü sağlık kontrolünün ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 19 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ekiplerin düzenlediği ve kameraya yansıyan operasyonlarda, bir evin yatak odasındaki bir çekmecede narkotik köpeği "Coco" tarafından başörtülerinin arasına gizlenmiş esrar maddesi bulunuyor. Öte yandan döşeklerin arasında yapılan aramalarda da uyuşturucu ele geçiriliyor.

Başka bir eve düzenlenen baskında ise damdaki atıl durumdaki çinkoların altında çuval içerisinde esrar bulunuyor.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.