Adana

Şok iddia! Çadırda yaşamını yitiren adam...

07:52 29 Ocak 2018 4 Yorum Var
Şok iddia! Çadırda yaşamını yitiren adam...

Adana'nın Çukurova ilçesinde sokakta kurduğu çadırda tek başına yaşayan kimsesiz Selahattin Altınöz ölü olarak bulundu. Altınöz'ün ünlü manken Aysun Kayacı’nın konuşmadığı öz babası olduğu iddia edildi.

Adana'nın Toros Mahallesi 78179 Sokak’taki elektrik trafosunun yanına kurduğu çadırda yaşamını sürdüren ve mahalle sakinlerinin verdiği yemeklerle karnını doyuran Selahattin Altınöz, sabah saatlerinde kahvaltı getiren mahalleli tarafından ölü bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Selahattin Altınöz’ün hayatını kaybettiği anlaşıldı. Altınöz’ün cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

 

Bu arada, Çadırda hayatını kaybeden Selahattin Altınöz'ün Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edildi. Altınöz'ün kızı ile konuşmadığı için tek başına yaşadığı söylendi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Tatar 6 yıl önce Şikayet Et
    Baba darbesi yemeyenler atıp tutmayın. Bir insan babasına bakmıyorsa sebebi sizin anlayamayacağız kadar büyüktür.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fatma ata 6 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa olsun. baba bu baba....
    İlk beğenen sen ol
  • Serra 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıların yardım ettiği babasına kızının sahip çıkmaması ayıptır istediği kadar kötü olsun dolaylı yoldan bile yardım edilebilirdi yazık insanlık tükenme noktasında
    Cevapla
  • İsadem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir çobanla bir sosyetenin babaya tavrı oldukça farklıymış. Diyordu ya Aysun bir çobanla bir profesörün oyu bir mi diye. Haklı galiba bir çoban babasını bu durumda bırakmazdı.
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    "Çoban ile benim oy hakkım aynı olmamalı " diyen, Aysun Kayacı deyilmiydi ?
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.