Adana

Adana'da iş yerinden hırsızlık kamerada

10:02 12 Şubat 2018
Adana'da iş yerinden hırsızlık kamerada

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde güvenlik kamerasına yakalanan hırsızlık zanlısı, görüntüden eşkali tespit edilerek yakalandı.

Mehmet Tufan Temiz, polise başvurarak, Yeşiloba Mahallesi Metal Sanayi Sitesi'ndeki iş yerinden televizyon ve dizüstü bilgisayarının çalındığını bildirdi.

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlığın olduğu iş yerine giderek güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Ekip, görüntüden, televizyon ve bilgisayarı çalan kişinin hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Ferhat Ali A. (29) olduğunu belirledi.

Şüpheli Ferhat Ali A, ekiplerin çalışmasıyla yakalandı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelinin, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini kabul ederek, çaldığı eşyaları bir kişiye sattığını itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Ferhat Ali A. nöbetçi mahkemece tutuklandı.

- Hırsızlık anı kamerada

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kıyafetinin başlığı ile yüzünü gizlemeye çalışan şüpheli, içeriye girerek kameralardan birinin yönünü değiştiriyor.

Başka bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli duvara sabitlenmiş olan televizyonu yerinden söküyor. Televizyonu dışarı bırakan şüpheli, daha sonra masadaki dizüstü bilgisayarı alıp uzaklaşıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.