Adana

ASKİ Atatürk Spor Salonu tanıtıldı

14:29 27 Şubat 2018
ASKİ Atatürk Spor Salonu tanıtıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ASKİ Atatürk Spor Salonu, vatandaşlara tanıtıldı.

Belediyenin genel sekreter yardımcısı Rahmi Pekar, merkez Çukurova ilçesinde, 6 dönüm üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde inşa edilen 2 bin 500 seyirci kapasiteli salonun bahçesinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Pekar, uluslararası standartlara uygun olarak inşa edilen spor salonunun özellikleri dolayısıyla ödül almaya aday olduğunu belirtti.

Tesise, güneşten kendi enerjisini üretme altyapısı kazandırıldığını anlatan Pekar, şunları kaydetti:

"Salonumuzun iç mekanında tribünler, soyunma ve basın çalışma odaları, fitness salonu, spor odası, masaj odaları, kulüp yönetim ofisleri, personel alanları, kafeteryalar ve mağazalar yer alıyor. Engelli vatandaşlarımızın tribünlere sorunsuz ulaşımı için engelli asansörleri, rampalar, özel seyir noktaları ve engelli tuvaletleri bulunuyor. Her yönüyle örnek bir tesis olan ASKİ Atatürk Spor Salonu, tüm Adanalılara hizmet verecek."

FIBA standartlarına uygun 2 bin 500 seyirci kapasiteli olarak inşa edilen ASKİ Atatürk Spor Salonu, 18,5 milyon liralık yatırımla 19 aylık çalışma sonucunda geçen yıl eylül ayında hizmete girmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.