Adana

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni:

11:45 29 Mart 2018
AK Parti Adana İl Başkanı Yeni:

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 1 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek AK Parti Adana 6. Olağan Kongresi'ne katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, hak ettiği şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Başkan Yeni, Adana Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Nisan'da Adana'ya gelerek kongreye katılacağını anımsattı.

İlçe kongrelerini tamamladıklarını aktaran Yeni, "Bundan sonra inşallah 1 Nisan'da il kongresiyle Adana'da kongre sürecini tamamlayacağız." dedi.

Yeni, Erdoğan'ın gelişiyle ilgili çeşitli çalışmalar yaptıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Benim, önümüzdeki dönem için şahsımda devam eden AK Parti Adana İl Başkanlığı görevimin devamı noktasında karar verdiler. Bu çerçevede çalışmamızı tamamladık, yönetimlerimizle ilgili değerlendirmelerimizi yaptık. Genel merkezimiz ve içinde bulunduğum bir çalışma ekibiyle, yönetim kurulu üyesi olmayı arzu eden arkadaşlarımızın başvuruları değerlendirildi. Ona ilişkin gerekli çalışmalar yapıldı. 50 asil ve 25 yedek yönetim kurulu üyemiz belli olacak. Kongremize Cumhurbaşkanımız katılacak ve 1 Nisan'da kongre sürecini tamamlayacağız."

- "Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday değilim"

Kongrenin yapılacağı Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nun yanında bir miting planlandığını aktaran AK Parti Adana İl Başkanı Yeni, bununla ilgili de tüm çalışmaların tamamlandığını ifade etti.

Yeni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayal dahi edilemeyen hizmetleri hayata geçirdiğini anlatarak, "İnşallah Cumhurbaşkanımızı hak ettiği şekilde ağırlayacağız." dedi.

Bir gazetecinin yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı sorması üzerine Yeni, "Ben aday değilim." diye cevap verdi.

Yeni, kongre öncesinde salon dışında düzenlenecek mitinge tüm Adanalıları davet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.