Adana

Enerjisa'dan 5 işlem merkezi

14:34 11 Nisan 2018
Enerjisa'dan 5 işlem merkezi

Enerjisa, Adana, Mersin ve Osmaniye’de 5 yeni Enerjisa İşlem Merkezi açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa 9 milyon müşterisinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, elektrik tedarikinde değer yaratmak ve satış sonrasında destek sağlamak için fiziksel ve dijital kanallar üzerinden yeni çalışmalarını hayata geçirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Adana, Mersin ve Osmaniye’de 5 yeni Enerjisa İşlem Merkezi’nin daha açılışını gerçekleştirdi.

Merkezlerde fatura ödemenin yanı sıra elektrik abonelikleriyle ilgili açma-kapama ve nakil işlemleri yürütebilecek. Elektrik faturasının dışında, doğalgaz, su ve cep telefonu faturaları da dahil olmak üzere geniş bir yelpazede fatura ödeme imkanı sağlayan merkezlerde nakit yapılan elektrik faturası ödemelerinde müşterilerden işlem bedeli alınmayacak.

Enerjisa Üst Yöneticisi Kıvanç Zaimler, işlem merkezlerinin açılışında yaptığı konuşmada, merkezlerin müşterilere en iyi ve kaliteli hizmeti sunma amacıyla çıktığımız bu yolda attıkları adımların en önemlilerinden biri olduğunu belirtti.

Zaimler, Adana, Mersin ve Osmaniye’de açtıkları 5 yeni işlem merkezinde müşterilerin tek durakta birçok işlemi tek seferde gerçekleştirebileceğini, kaliteli hizmetten yararlanırken zamandan da tasarruf edeceklerini kaydetti.

Açılış törenlerine Enerjisa Dağıtım İş Birimi Başkanı Murat Pınar, Enerjisa Satış Başkanı Hüseyin Çağlar, Enerjisa Teknoloji ve Müşteri Çözümleri Başkanı Gül Erol ile yerel yöneticiler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.