Adana

Vakıf Haftası

11:11 05 Mayıs 2018
Vakıf Haftası

Adana Vakıflar Bölge Müdür Vekili Ahmet Develi, "Vakıf, bazen açlığa, bazen zamana, bazen yalnızlığa, bazen de hastalara şifadır. Vakıf, modern dünyada yalnızlığa çaredir." dedi.

Develi, Ramazanoğlu Konağı'nda, 7-11 Mayıs'ta kutlanacak Vakıf Haftası dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, bu seneki temalarının "Vakıf Kuran Kadınlar" olarak belirlendiğini söyledi.

Konferanslar, paneller, vakıf kuran ve vakfa emeği geçenlerin ruhlarına hatim ve mevlitler okutarak, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Develi, "Vakıf, insanın yalnızlık ve yabancılık çektiği modern dünyada ona yalnız ve yabancı olmadığını hatırlatmaktır. Vakıf, bazen açlığa, bazen zamana, bazen yalnızlığa, bazen de hastalara şifadır. Vakıf, modern dünyada yalnızlığa çaredir." ifadesini kullandı.

Develi, Vakıflar Genel Müdürlüğünün, Türkiye'nin en köklü kurumlarından olduğunu belirterek, Vakıf Haftası töreninin pazar günü saat 9.00'da, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.