Adana

Adana 2. Karpuz Festivali düzenlenecek

11:14 22 Mayıs 2018 1 Yorum Var
Adana 2. Karpuz Festivali düzenlenecek

Adana'da 2. Karpuz Festivali 6 Haziran'da yapılacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, geçen yıl ilk kez Karataş ilçesinde düzenlenen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Adana Karpuz Festivali" hazırlık toplantısı, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik makamındaki toplantıda festival kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler ele alındı. Toplantıda, festivalin 6 Haziran'da Merkez Park'ta yapılması kararlaştırıldı.

Vali Demirtaş, kentin sahip olduğu değerlerin tanıtımı ve ürünlerinin markalaştırılmasına büyük önem verdiklerini, bu konudaki çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Toplantıya, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ali Tekin, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile festival hazırlıklarında görev alan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Karpuz festivali değil kabak festivali deseniz daha doğru olur .hemen hemen beş senedir karpuz yiyemiyoruz buna çözüm bulursanız duacınız oluruz ...karpuzdan tiksindik çok yazık üretenede satanada yiyenede...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.