Adana

Orman Genel Müdürü Karacabey, Adana'da

15:03 19 Ağustos 2018
Orman Genel Müdürü Karacabey, Adana'da

Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey, "Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış olan bu toprakların erozyonla akıp gitmesine müsaade edemeyiz. Yangın başta olmak üzere her türlü zararlıdan bu toprakları koruyarak, topraklarımıza sahip çıkmalıyız." ifadesini kullandı.

Adana Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karacabey, Kurban Bayramı öncesi teşkilat çalışanlarına yönelik moral ve motivasyon ziyaretleri kapsamında kente geldi.

Sarıçam Orman İşletme Şefliğinde, Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol ve işletme şefliği personeliyle bir araya gelen Karacabey, çalışanlarla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları kaydetti:

"Memleketimizin her karış toprağında bir sorumlusunun olduğu 36 bin kişilik güçlü, büyük bir teşkilatız. Son derece verimli çalışan bir teşkilatımız var, titiz, prensipleri olan ve kurumsallaşmış yapısıyla kurumumuz dışından övgüler alıyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış olan bu toprakların erozyonla akıp gitmesine müsaade edemeyiz. Yangın başta olmak üzere her türlü zararlıdan bu toprakları koruyarak, topraklarımıza sahip çıkmalıyız."

Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol da bin 730 kişilik bir orduya sahip olduklarını dile getirerek, "Memleketini ve teşkilatını seven bu insanlar sizin himayenizde memleketimizin ve teşkilatımızın huzuru için canı gönülden çalışmaya ve üretmeye devam ediyor." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.