Adana

Sarıeroğlu, partililerle bisiklet sürdü

10:13 30 Eylül 2018
Sarıeroğlu, partililerle bisiklet sürdü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Adana Pedal Çeviriyor" etkinliğine katılarak, partililerle bisiklet sürdü.

Sarıeroğlu, beraberinde AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, parti yöneticileri ve üyeleriyle Şelale Park'ta bir araya geldi.

Burada bisiklete binen Sarıeroğlu ve diğer katılımcılar, kentte yaklaşık 5 kilometre pedal çevirdikten sonra Toros Caddesi'nde etkinliği sonlandırdı.

Sarıeroğlu, organizasyonun ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam bir çağrı yaparak bu etkinlikte buluştuklarını söyledi.

Bu tip organizasyonlara ara ara devam edeceklerini belirten Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

"Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, gençlerimiz, bisiklet kullanmayı bilen herkes bugün aramızdaydı. Güzel bir etkinlik gerçekleştirdik ve sonrasında Adanamızın çok meşhur olan Kazım Büfe'sine giderek hep birlikte muzlu sütlerimizi de içeceğiz. Hepimiz şehir hayatı içerisinde gerçekten hareketsiz kalıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak sahada çok yoğun bir tempoda çalışsak da sporun mutlaka hayatımızda olması gerekiyor. Bununla ilgili Adana'da bir farkındalık oluşturmak istedik. İnşallah başarılı olmuşuzdur."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.