Adana

Çakma Polat Alemdar yakalandı!

10:44 05 Ekim 2018 3 Yorum Var
Çakma Polat Alemdar yakalandı!

Adana'nın Tufanbeyli İlçesi'nde, 9 yıl önce avukat Tolga Köklü'yü tabancayla dizinden yaralayan Hasan Gezen (31), yakalandı. Gezen'in, 'Kurtlar Vadisi' dizisinin afişini, başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın yerine 'photoshop' yöntemiyle kendi fotoğrafını koyup, sosyal medya hesabından paylaştığı belirlenmişti.

Adana'da 9 yıl önce avukat Tolga Köklü'yü yaralayan Polat Alemdar hayranı Hadan Gezen yakalandı. Olay, 6 Mart 2009'da Adana'nın Tufanbeyli İlçesi'nde meydana geldi. İlçedeki Gezen Petrol Bayii hakkında sözleşmeye aykırı kaçak yakıt ve LPG sattığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Davayı takip etmek için duruşma günü ilçeye giden Ankara Barosu'na bağlı Avukat Tolga Köklü, işyeri sahibi Hasan Gezen tarafından tabancayla vuruldu. Olayın ardından kaçan Gezen'in, 'Kurtlar Vadisi' dizisinin afişini, başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın yerine 'photoshop' yöntemiyle kendi fotoğrafını koyup, paylaştığı saptadı. Yaralanan Köklü ise 4 kez ameliyat edildi,  hastanede 2,5 ay tedavi gördükten sonra tabucu oldu.

Gıyabında yaralanan Gezen, 'Kasten adam yaralama ve adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıl hapis cezasına çaptırıldı. Aramalar sürerken, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahışlar Büro Amirliği ekipleri Hasan Gezen'i, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde kullandığı otomobili park ettikten sonra yakaladı. Üzerinden kimlik çıkmayan Gezen, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • wow 5 yıl önce Şikayet Et
    la arkadaş yakalandı ne .... af çıkacak teslim olmuş adam işte..
    Cevapla
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Zevzek çok böyle...
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    alo ben polat hangi polat çakma polat orjinalı tatilemi çıktıda sen geldin
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ne sekiz yılı biriki yıl sonra çıkar ve kimin canını alır bilinmez resmen öldürmek istemiş verin 30 yıl net yatsın başkasının hayatını şimdiden kurtarın
    Cevapla
  • Osman Er 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye yatıyor ki ? Kısasa kısas olmalı. Tabanca tutan elini kes at, çıksın devam etsin ortalıkta dolanmaya...
  • Naci 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplumda bunun benzeri özenti tipler o kadar çok ki. Sürekli hayal aleminde gezen, kendine örnek aldığı bir medya tipinin rolünü yaşayan, aslında psişik pek çok rahatsızlığı olan acınası tipler bunlar. Yani aslında tımarhanelik olan ama normal bir bireymiş gibi içimizde yaşayan, ilk olayda problemi gün yüzüne çıkan hasta tipler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.