Adana

Uzaklaştırma kararı bulunan kadının çocuğunu kaçırdığı iddiası

14:11 19 Aralık 2018
Uzaklaştırma kararı bulunan kadının çocuğunu kaçırdığı iddiası

Adana'da eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla 7 kez evden 200 metre uzaklaştırma cezası verilen kadının en son verilen kararı ihlal edip 7 yaşındaki oğlunu kaçırdığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, eşi Ü.A. ile boşanma davaları süren S.A, ilkokul birinci sınıfa giden ve velayeti kendisine verilen oğlu R.C'nin evden uzaklaştırma kararını ihlal eden eşi tarafından 4 gün önce kaçırıldığını öne sürerek polise başvurdu.

Oğlunun bulunup kendisine teslim edilmesini isteyen S.A, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin geçtiğimiz yıl oğluna şiddet uyguladığını, mahkeme kararı üzerine polisin tutanakla oğlunu kendisine teslim ettiğini söyledi.

Küçük oğlunun kaçırıldığını öne süren S.A, şunları kaydetti:

"Eşimin, oğlumla benim yaşadığım eve 200 metre yaklaşmama cezası bulunuyor. Buna rağmen oğlumun evden çıkmasını beklemiş. Evden biraz uzakta ağzını kapatıp, arabayla oğlumu kaçırmış. Komşular görmüş. Polise başvurdum. Eşim hakkında uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için de işlem başlatıldı. Şu anda oğlumun Adana'da mı başka şehirde mi olduğunu bilmiyorum. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. 3 gündür okuluna gidemiyor. Bir an önce oğlumun bulunup bana teslim edilmesini istiyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.