Adana

Lüks aracının anahtarını kaybetti, bulana bakın ne verdi

11:10 10 Şubat 2019 21 Yorum Var
Lüks aracının anahtarını kaybetti, bulana bakın ne verdi

Adana'da lüks otomobilinin anahtarını düşürdüğünü fark etmeyip aracının yanından ayrılan kişi, anahtarı bulup polise haber veren Fazıl Yoğun'a 15 Euro ödül verdi.

Merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi'ne lüks otomobilini park eden kişi, aracından indikten sonra anahtarını düşürdü ve fark etmeden oradan ayrıldı. Daha sonra anahtarı bulan bir Fazıl Yoğun, aracı tespit ederek polise haber verdi. Polis otomobili inceledikten sonra sahibine ulaşarak aracı park ettiği yere çağırdı. İsmini vermek istemeyen lüks otomobilin sahibi, kısa bir süre sonra aracının bulunduğu yere koşarak geldi.

Aracının yerinde olduğunu görünce rahat bir nefes alan otomobilin sahibi etrafındakilere dönerek, "Anahtarı polise kim verdi?" diye sordu. Bunun üzerine otomobilin anahtarını bulan Fazıl Yoğun öne çıkarak anahtarı kendisinin bulduğunu ve polise haber verdiğini söyledi. Lüks otomobilin sahibi, Yoğun'a teşekkür ettikten sonra, cebinden çıkardığı 15 Euro'yu verdi.

Fazıl Yoğun daha sonra konu hakkında, "Anahtarı buldum ve insanlık görevimi yaptım. Otomobilin sahibi de teşekkür ederek bana 15 Euro verdi. O da ben de durumdan memnun olduk" dedi.

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • Çevreci 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık görevi parayla ölçülür hale geldi, farkında olmadan kapitalizmin ruhumuzun derinliklerine işlediğine şahit oluyoruz herşeyde parayı ön plana çıkartarak insanlığımızı kaybediyoruz. 'Ahlâk her şeyin başıdır' unutmayalım!
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hediye geri çevrilmez
    İlk beğenen sen ol
  • okan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bulan kişi insanlık görevini yapmış. İlla para mı alması lazım? Allah'ın rızası daha önemli değil mi?
    Cevapla
  • lazo 5 yıl önce Şikayet Et
    o zengin kisi gelsin ben ona 100 € vereyim
    Cevapla
  • adsız sofi 5 yıl önce Şikayet Et
    neyi hesap ettiyse 15 vermiş.
    Cevapla
  • baba 5 yıl önce Şikayet Et
    30 eurosu varmış son patası benzin almak için. yarısını vermiş yoksa kalacak yolda zavallı fakirim
    İlk beğenen sen ol
  • Ercys 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun araç sahibine ,taktir ettim ben zamanında hayvan otlatırken köye misafir gelen ailenin çocuğunu köyden 4 km uzakta buldum hayvanlarımı bırakıp gidemedim 30 dakika sonra oradan geçen bir arabayı çağıra bağıra durdurdum (yola uzaktım) köye yolladım , çocuğunuzu bulup gönderen çocuğa teşekküre dahi gelmediler bu arada çocuk 6 ben 12 idim
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun kardeşim.
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.