Adana

10 yaşındaki oğlunun önünde dehşet saçtı

09:03 04 Mart 2019 2 Yorum Var
10 yaşındaki oğlunun önünde dehşet saçtı

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişi tartıştığı eşini çocuğunun gözleri önünde bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Varsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesi üzerinde meydana geldi. Süleyman D. (34) henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Nurgül D. (23) ile evlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre, Süleyman D. eline aldığı bıçakla eşi Nurgül D.’yi 10 yaşındaki oğlunun gözü önünde iki yerinden bıçaklayarak evden uzaklaştı.

ÇOCUK KORUMAYA ALINDI

Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, kanlar içinde yerde yatan Nurgül D.'yi hastaneye kaldırırken, Süleyman D.'nin ise ikametinde olmadığı fark edildi. Polis ekipleri yaptığı araştırma neticesinde olayın zanlısı Süleyman D.'yi yakaladı. Bu arada olaya tanık olan ve ismi öğrenilemeyen ailenin küçük oğlu da polis ekipleri tarafından korumaya alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenilirken, eşi tarafından bıçaklanan Nurgül D.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Kisai 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaralamış.. öldürmeye teşebbüsten ömür boyu yatarsın.. bu devirde 4 mahluka değmeyeceksin.. çocuk, kadın, köpek, kedi.. file, timsaha, aslana, kaplana değebilirsin..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın 23 - 10 cocuk = 12-13 yaşında mı çocuk yapmış. Adamda 11 yaş büyük
    Cevapla
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel tespit. Nasıl bir utanç değil mi.
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.