Adana

Otobüsten zorla indirilen yaşlı adam o anları anlattı

15:31 10 Mayıs 2019 4 Yorum Var
Otobüsten zorla indirilen yaşlı adam o anları anlattı

Adana’da bindiği otobüsten zorla indirilen yaşlı adam, ücretsiz seyahat kartı kullanması üzerine şoförün tepki gösterip suratına vurduğunu, alkollü değil oruçlu olduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

Adana'da bindiği özel halk otobüsünde şoförün sert tepkisiyle karşılaşıp otobüsten zorla indirilen 74 yaşındaki Aydın Çekmez, yaşananları gazetecilere anlattı.

“Bedava kart kullandığım için sürücü bana tepki gösterdi”

Çekmez, olayın yaşandığı gün oruçlu olduğunu kaydederek, “İftarda tatlı yemek için Atatürk Caddesi'ne gidip tatlı aldım. Tekrar eve gitmek için otobüse bindim. 74 yaşındayım ben de emekli tır sürücüsüyüm. Otobüse binince kartımı bastım ama bedava kart olduğu için sürücü bana tepki gösterdi. ‘Neden bedava biniyorsunuz? Para verin?' dedi. Gittim yerime oturdum ama buna rağmen inmemi istedi. Ben de inmedim. Daha sonra birden arabayı durdurup yanıma geldi, suratıma vurdu. Sonra da beni tutup aşağı fırlattı. Kafam lastiğe geldi. Lastik olmazsa çok daha kötü olabilirdi” dedi.

“Ben alkollü değildim, oruçtum”

Yaşanan olayın ardından yürüyemediğini belirterek gözyaşlarına boğulan Aydın Çekmez, “Şoför benim alkollü olduğumu söylemiş. Ramazan ayındayız. Ben oruç tutuyordum. İftar için eve gidiyordum. Olaydan sonra zaten hastaneye gittim. Hastane kayıtlarında da var bu. Ben alkollü değildim. Ben de bir sürücüyüm ama onun yaptıkları çok zoruma gitti. Sürücüye ceza verdikleri için Kooperatif Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Yaşlılara bu tür şeylerin yapılmaması gerekiyor. İnşallah bir daha olmaz” diye konuştu.  

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezaların caydırıcı olmaması bunları cesaretlendiriyor devlet gereğini yapmalı ehkiyetin iptali ve ömür boyu trafikten men edilmenin yolu açılmalı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    medya ya yansımasaydı o cezada kesilmezdi amca. O şoförü şoförlükten atında görelim. Arkadan da mükafat vermişlerdir bunlar bir oruçluya zeval verdiği için. Hem din hem millet düşmanları
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde birgün yaşlanacağız ama bu etrafın sessiz kalmasına hayret ediyorum ben o otobüste olsaydın bırak vurmasını yüksek sesle bile konuşturmazdım ben döverdim onu ama halkımız öküzün tirene baktığı gibi baksın afferin size
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerce bu olay takip edilmelidir zira tüm yaşlı ve şehit yakınlarına aynı muamele yapılmaktadır. Bu konu hem belediyelerce hemde savcılıkça takip edilmeli ve kamu vicdanı rahatlatılmalıdır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Tanerr 4 yıl önce Şikayet Et
    artık bu halk otobüsü rantına son verilsin, toplumu ulaşımı kurumsal firmalar yapsın, vatandaşı böyle beygir dahi süreyemeyecek kendini şöfür sanan kabadayılarla karşı karşıya getirmesinler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.