Adana

Erkek arkadaşına kızıp öyle bir şey yaptı ki!

10:26 22 Mayıs 2019 2 Yorum Var
Erkek arkadaşına kızıp öyle bir şey yaptı ki!

Adana'da Yıldız G. kendisini dövdüğü iddiasıyla erkek arkadaşı Serkan Ö.'nün çiğ köfte sattığı dükkanını ateşe verdi. Çevredekiler yangını büyümeden söndürdü.

Olay, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Ö, ile Yıldız G. ile bir süre önce sevgili oldu. Serkan Ö., evine gelen Yıldız G.'yi aralarında çıkan tartışma sonrasında dövdü. Bu duruma öfkelenen Yıldız G., dün sabah saatlerinde Serkan Ö.'nün işlettiği çiğ köfteciye gelerek, iş yerinin penceresinin camını kırıp, içeri yanıcı bir madde attı. Yangın, vatandaşlar tarafından büyümeden söndürdü. Çevredeki esnaf tarafından yakalanan Yıldız G. de polise teslim edildi. Serkan Ö., gözaltına alınan Yıldız G.'den şikayetçi olmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Adana veya başka bir şehir hiç farketmez özellikle 14, 18 arası gençlik çok kötü geliyor, saygısızlık, doyumsuzluk, kültürsüzlük, Ahlaksızlık ve anlık zevk merkezli bir hayat tarzıyla çok kötü geliyorlar. Devlet bu yaş grubuna özel bir program uygulamalıdır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu Adana' dan bir gün hayırlı bir haber gelsin, hayrına iyilik yapacağım. Toprağından mı, havasından mı hergün bir rezalet haberi çıkıyor..
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.