Adana

Bu acının tarifi yok! Görünce dünyaları yıkıldı

16:57 17 Aralık 2019 12 Yorum Var
Bu acının tarifi yok! Görünce dünyaları yıkıldı

Adana'da otomatik demir kapı ile korkuluk arasına kafası sıkışan 5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.



Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yolgeçen Mahallesinde meydana geldi. Halid El Mahmut, bir çiftlikte bekçilik yapmaya başladı. El Mahmut iki gün öncede eşi Iman Ali El Kerru ve iki çocuğunu da çiftliğe getirerek buraya yerleşti. Bugün öğlen saatlerinde ise El Mahmut büyük çocuğunu okula götürmek için çiftlikten çıktı. Çiftliğin otomatik demir kapısı bu arada sonuna kadar açıldı. El Mahmut'un 5 yaşındaki oğlu Omar Halid El Mahmut'ta otomatik kapı yanında oynamaya başladı. Bir süre otomatik kapının demir korkulukları arasında oynayan çocuk, otomatik kapı kendi kendine kapanmaya başlayınca kafası demir korkuluk ile otomatik kapı arasında sıkıştı. Anne de evde bulaşık yıkadığı için çocuğun sesini duymayınca çocuk feci şekilde hayatını kaybetti.

Okuldan gelen baba çocuğunu yaralı halde görünce hemen polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğun öldüğünü belirledi. Çocuk cansız bedeni demir korkuluk ile kapı arasında sıkışmış halde kalırken anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Anne ve babanın ağıt yakıp feryat etmesi yürekleri dağladı. Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde inceleme yaptıktan sonra çocuğun cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu haberi okuyunca aklıma aynı yaşta çocuğum geldi Ya rabbi sen kimseyi evladıyla sınama Çok zor Rabbim sabırlar versin inşallah amin..
    Cevapla
  • İrfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocukları çevredeki muhtemel tehlikeler için eğitip uyarmalı. Çukur kapı yol göl ırmak kaçırma kaybolma tehlikelerini öğretmeli.
    Cevapla
  • Deli efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sabırlar versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin
    Cevapla
  • Yusuf66 4 yıl önce Şikayet Et
    RABBIM gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.