Adana

Yan yana 2 musluktan birinden mazot akınca...

12:49 28 Ocak 2020 5 Yorum Var
Yan yana 2 musluktan birinden mazot akınca...

Adana'da, kaçak akaryakıt satan bir oto yıkamacıya operasyon düzenlenen polis, yan yana iki musluktan birinden mazot aktığını belirleyince, toprağın 3 metre altına gömülü, 4 tonluk depoya ulaştı. Polis, özel vanayla hat çekilen depodan kaçak akaryakıt satan iş yeri sahibini gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan bir oto yıkamacıda kaçak mazot satışı yapıldığı ihbarını aldı.

Adrese giden polisler, burada yaptıkları aramalara rağmen herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. İş yerinde bulunan bir odaya giren polis, etrafta mazot kokusu alınca detaylı arama yaptı. Yan yana bulunan iki musluğu açan polis, birinden su yerine mazot aktığını fark etti.

KEPÇE 2 SAAT ÇALIŞTI 

Bunun üzerine oto yıkamacı, iş yerinin arka tarafında toprağın altına gömülü bir depo olduğunu itiraf etti. Ekipler, bölgeye kepçe çağırdı. Yaklaşık 2 saatlik çalışmayla 3 metre derinliğe gömülü depoya ulaşıldı.

Şüphelilerin, yakalanmamak ve dikkat çekmemek için özel borulama ve pompa sistemi kurdukları, gelen araçlara litresi 4-5 lira arasında kaçak mazot sattıkları ortaya çıktı. Depodaki mazot, incelenmek üzere başka bir tankere nakledildi.

Gözaltına alınan iş yeri sahibinin ayrıca, sattığı akaryakıtın kalitesini göstermek için çay bardağına koyduğu mazotu gelen müşterilere gösterdiği öğrenildi.

 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    cizre de lastik tamircikeri hep kaçak mazot satıyor. biz demi girelim bu işe.
    Cevapla
  • Dizi Değil Gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Ramo Dizisi Adamların ekmeğini kuruttu :))))
    Cevapla
  • canın yerimm 4 yıl önce Şikayet Et
    hah :))
    İlk beğenen sen ol
  • SİBGATULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    .Adamla helal olsun nası korkmadan ne cesaretle İHBAR etti.Ben eşinden anlaşmalı boşanarak babasının emekli maaşını almaya devam edenleri şikayet ederek kimliğimin saklı tutulmasını istememe rağmen Giresun SGK beni karşı tarafa bildirdi.İHBAR etti.Şimdi adamlar bana cephe aldılar. Şikayet ettiğime bin pişman çaresizlik içindeyim.Şimdi ben daha DEVLETİ hep soysalar,hatta TERÖRİST görsem görmemezlikten geleceğim.
    Cevapla
  • fatih karagöz 4 yıl önce Şikayet Et
    sende SGK yı mahkemeye verseydin karlı çıkardın dostum!
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    seni açık edenler memuriyetten atılıyor. şikayet etsene .
  • dry 4 yıl önce Şikayet Et
    Ramo'nun mahallesi galiba :))
    Cevapla
  • zemheri 4 yıl önce Şikayet Et
    RAMO Filmi aklıma geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.