Adana

Adana'da akılalmaz hırsızlık olayı!

09:56 28 Şubat 2020 1 Yorum Var
Adana'da akılalmaz hırsızlık olayı!

Adana'da baz istasyonundan 4 akü çalan 2 şahıs tutuklandı. Zanlılardan birinin aküleri oğlunun akülü aracı için çaldığını söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde 13 Şubat'ta meydana geldi. İddiaya göre, mahallede bulunan baz istasyonu dolabını açan şüpheliler burada bulunan 4 aküyü çaldı. Sinyalin kesilmesi üzerine, bölgeye giden görevliler dolap içindeki akülerin çalındığını fark edince polisi aradı. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Hırsızların geldiği aracın plakasını saptayan polis, Zeynel Abidin G. (29) ve Şirin Samet Ö.'yü (29) yakaladı. Eskiden aynı firmada çalıştığını söyleyen Zeynel Abidin G. sorgusunda, "Aküyü oğlumun akülü arabasına takmak için kullanacaktım. Saha dolabının anahtarı çalıştığım dönemden kalmıştı. Akülerin kablolarını kesip aldım. Eve getirdiğimde aküleri oğlumun arabasında denedim, fakat büyük geldi. Ben de evimin yanındaki boş arsaya bıraktım" dediği öğrenildi.
Şirin Samet Ö. ise verdikleri zararı ödemek istediklerini söyledi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    bir insan hırsız sıfatını kendisine yakıştırıyorsa bu kişide ne din ne iman ne ahlak ahiret inancı... hiçbir şey kalmamış demektir...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.