Adana

Bunu da gördük! Kaçak tıp merkezi...

10:51 11 Mart 2020 1 Yorum Var
Bunu da gördük! Kaçak tıp merkezi...

Adana’da, iç savaştan kaçarak kente gelen Suriyelilerin tedavi olduğu kaçak tıp merkezine baskın düzenlendi. İçerisinde eczane, doğum kontrol ve diş hekimi odalarının olduğu bina kapatıldı. Operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, ilçede daha önce de yine Suriyelilerin işlettiği tıp merkezi kapatılmıştı.

Seyhan ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri, ülkelerindeki iç savaştan kaçıp kente yerleşen Suriyelilerin, ilçenin Mirzaçelebi Mahallesi'nde 3 katlı binada kaçak tıp merkezi işlettiğini tespit edip, 15 Şubat'ta kapattı.

Sucuzade Mahallesi'nde bulunan 3 katlı binada da Suriyelilerin tedavi olduğunun belirleyen polis, adrese baskın düzenledi. Kaçak tıp merkezinde, 2 bin ilaç, jinekolojik masaları, ultrason cihazı, diş tedavisinde kullanılan üniteler ve çok sayıda sağlık ekipmanı ele geçirildi. Binada bulunan 1 Türk ile 6 Suriyeli gözaltına alınırken, cihazlara da el konuldu. Emniyete götürülen 3'ü kadın, 7 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten yurdumuzda it kopuk boldu,bide bunlar eklendi.....dilenci şebekeleri bunlarda,sokakta tütün ve sarma sigara satma bunlarda,apartman kapılarından ayakkabı yürütme,dolandırıcılık,kanunsuz işler bunlarda.
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    besle kargayı oysun gözünü
    Cevapla
  • Türk Beyi 4 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi bedava olan bir suriyeli kaçak tıp merkezini neden açar.
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya biz bu Suriyelileri savundukça her pisliğin altından çıkıyorlar.Ne enteresan kişiliksizler bunlar ya.adamlardaki rahatlığa bakar mısınız?
    Cevapla
  • anlıyormusunuz 4 yıl önce Şikayet Et
    2000 ilaç ha sen öde 900 tl bağkur primi öde vergini öde ilaç yüzdeni sen kes emekliden ilaç yüzdesi muayene ücreti elin suriyeli si ohh bedava ialç bedava sağlık hizmet yetmez kaçak muayene adaletmi bu hakkımız helal etmiyoruz bunu millet görüyor kör değilizi
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.