Adana

Gündüz terzihane gece kumarhane

08:08 05 Mayıs 2020 1 Yorum Var
Gündüz terzihane gece kumarhane

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, koronavirüs tedbirlerine rağmen 3 ev, 1 çiftlik ve 2 işyerinde kumar oynatıldığını belirledi.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Orhan Ö.’nün terzihanesinde sabah maske ve tulum üretildiği, gece ise kumar oynatıldığı belirlendi. Belirlenen adreslere eşzamanlı baskın düzenleyen polis ekipleri, Özcan S., Orhan Ö., Vildan A., Hülya K., Savaş B. ve Emin K.´yı gözaltına aldı. Şüphelilere, ‘kumar oynanması için yer ve imkân sağlama’ suçundan adli işlem uygulandı.

‘GÜN YAPIYORDUK’ SAVUNMASI

Bu arada baskın sırasında polisin kumar oynayan kadınlara, “Burada ne yapıyorsunuz?” diye sorması üzerine, kadınlardan biri, “Günümüz vardı, gün yapıyorduk. Kumar oynamıyorduk” diye cevap verdi.

Öte yandan yapılan aramalarda kumardan elde edildiği düşünülen toplam 8 bin 450 TL, oyun kâğıtları ve pullara el konuldu, işyerleri mühürlendi. Kumar oynadıkları öne sürülen 34 kişiye de kumar oynama, sokağa çıkma kısıtlamasına ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 101 bin 794 TL idari para cezası uygulandı. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine diyorum. Bu baskınlar yapılıyor ve Oruç ayında kumar oynanıyor hatta son baskınlarda daha çok kadınlar görünüyor. Ve ardı arkası kesilmiyor. Bu ne demek? Ben şahsen gizli toplantılardan şüpheleniyorum! Terörün ve Chp hdp nin büyük darbe aldığı bir zamanda çıkış arayış peşinde olmadıkları ne malum.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.