Adana

Eşi boğazına bıçak dayayan Necla: Ölmek istemiyorum

07:58 12 Ağustos 2020
Eşi boğazına bıçak dayayan Necla: Ölmek istemiyorum

Adana'da, boşanmak istediği eşi Ekrem K.'den şiddet gören ve boğazına dayanan bıçakla tehdit edilen Necla K., kızlarının Ekrem K.'yi merdivenden itmesiyle kurtuldu.

Olay, 9 Ağustos'ta Adana'nın Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'nde meydana geldi. Necla K. (39),2000 yılında Ekrem K. (45) ile evlendi. Bu evlilikten 4 çocuğu olan Necla K., iddiaya göre uyuşturucu kullanan ve kendisine şiddet uygulayan eşi Ekrem K.'den ayrılmak istedi. Ekrem K., kızlarıyla ayrı ev tutan ve tek yaşamaya başlayan Necla K.'nin evini bastı. Necla K.'nin boğazına bıçak dayayıp, tehditler savuran Ekrem K.'yi kızları merdivenden iterek annelerini ölümden kurtardı. Ekrem K.'nin sinirle dışarı çıkması üzerine anne ve kızları kapıyı kilitledi. Bunun üzerine Ekrem K., evin camlarını kırdı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine eve polis ekipleri sevk edilirken, Ekrem K. elindeki bıçakla kaçtı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Ekrem K. hakkında 'tehdit ve hakaretten' işlem başlatılırken, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YENİDEN EVE GELMİŞ

Necla K., olayın ardından evden ayrıldığını ancak eski komşularının kendisini arayıp, Ekrem K.'nin serbest kaldıktan sonra evin önüne tekrar geldiğini söylediklerini belirtti. Can güvenliğinin olmadığını belirten Necla K., "Eşim 10 yıldır cezaevinde yatıyordu. Sürekli uyuşturucudan cezaevine girip çıktı. Ben eşime boşanmak istediğimi söyledim. Sürekli bana ve çocuklarıma şiddet uyguluyordu" dedi.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Kızlarıyla mutlu bir hayat yaşamak istediğini söyleyen Necla K., "Saat 12.00-13.00 arasıydı. 'Benim uyuşturucumu kim içti?' diye sordu. Kızım 'baba biz uyuşturucu kullanmıyoruz, ne bilelim kimin içtiğini' diye cevap verdi. Kızımı yumruklamaya başladı. O esnada araya ben girdim, kavgayı ayırmak isterken bıçağı çıkartıp, boğazıma dayadı. Kızım onu merdivenden itmeye başladı. Bunun üzerine kapılara vurmaya başladı. Camı çerçeveyi indirdi. Bu yüzden şikâyetçiyim. Adalet istiyorum, ölmek istemiyorum. 4 kız çocuğum var. Ben çocuklarımla mutlu bir hayat yaşamak istiyorum. Ondan boşanmak istiyorum. Lütfen beni o adamdan kurtarın. Bu caniden boşanmak, kurtulmak istiyorum" dedi.

YORUMLAR

  • İbo 3 yıl önce Şikayet Et
    Tutuksuz yargılanmak ne demek ya Sen adamın kadını öldürmesi için ikinci bir fırsat veriyorsun. Bu ne biçim yargı Kadının akrabası gidip o herifi gebertse , o zaman da öldüreni hapse atarlar. Acayip . Açıktan böyle suçları işleyenleri affettikce suç artar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Is te bizde adalet olmadiginin gostergesi bu şn oldukden sonra adalet mekabizmasi calisir o da tam manasiyla calismaz bu kanumlari artik kaldirin duzgun bir sekilde kanun yapip herkeze esit olun adalet dagitin hakimler ve savcilar vicdanlarinida kulanmali artik
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkez şow beşinde bune be
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    İyide bu kadının beyanı erkek ne diyor şahitler ne diyor. Gerçi onlara dinlemeye gerek yok kadinin beyani esas tabi ki...
  • Koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik yapma, .kadin can derdinde sende edepsizlik peşindesin, Sana bitane çakarim görürsün
  • corum 19 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam resmen öldürecekmiş cani koca zaten cezaevinden tahliye olmuş kadın ne halt etsin adam la bundan sonra beraber yaşaması mümkün değil
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadina sahip çikin ,, Bir Gül daha koparilmasin bu Hayattan.
    Cevapla
  • Aynen 3 yıl önce Şikayet Et
    Gül gibi Bayan
  • Evet 3 yıl önce Şikayet Et
    Gercektende Aynen bir Gül gibi
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.