Adana

Genç kızı takip edip, taciz etmişti! Yakalandı

08:16 21 Ekim 2020 5 Yorum Var
Genç kızı takip edip, taciz etmişti! Yakalandı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, 17 yaşındaki A.G.’yi takip edip, tacizde bulunan Zeki A. (23), polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin, kasten yaralama ve parada sahtecilik suçlarından kaydının olduğu ortaya çıktı.

Olay, 17 Ekim günü saat 21.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi İnönü Bulvarı’nda meydana geldi. Bulvar üzerinde yürüyen A.G.’yi, 100 metre mesafeyle takip eden bir şüpheli, iddiaya göre genç kızı taciz etti. Genç kızın şikayetçi olması üzerine, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında güvenlik kameralarına incelemeye alan polis, taciz şüphelisinin Zeki A. isimli kişi olduğunu tespit etti. Şüpheli Zeki A., polis ekiplerince o gün üzerinde bulunan giysilerle yakalandı.

Gözaltına alınan Zeki A.’nın Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusu devam ederken, kasten yaralama ve parada sahtecilik suçlarından da kaydının olduğu öğrenildi. Şüphelinin sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşamasın bunlar.artmasin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mgl 3 yıl önce Şikayet Et
    Koparın kafasını bunların.milleti bezdirdiler iyicene...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    İdammmmmmm
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sevdali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayrimcilik yok ön yargi yok
    Cevapla
  • Frankfurt lu 3 yıl önce Şikayet Et
    Eger bukiz face gibi sayfalarda 10 kisiyle sohbet etmiyosa ben adam degilim....cocuk yanina geldiyse buyur derdin nedir soramazmiydi kiz....BMW ile yanina gelseydi ozaman tacizci degil sempatik olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.