Adana

Dolandırıp 'bay bay' yaptılar!

15:16 22 Ocak 2021 3 Yorum Var
Dolandırıp 'bay bay' yaptılar!

Adana’da mutfak eşyası satma bahanesiyle bir eve girip 350 lira para ve küpeleri alan zanlılar, kaçarken dolandırdıkları kadına “bay bay” yaparak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi, Dadaloğlu Mahallesi'nde meyana geldi. İddiaya göre, İlknur Süren evinde otururken sokaktan “porselen tabaklar 10 lira” diye bağıran satıcıların sesini işitti. Tabağa ihtiyacı olan Süren dışarı çıkarak satıcıları evine çağırdı. Eve gelen 2 satıcı porselen tabakları İlknur Süren'e gösterdi. Süren 350 lirası olduğunu söyleyince satıcı iki kişi başka parası olup olmadığını sordu. Süren ise küpesi olduğunu onu da verebileceğini söyledi. Satıcılar bunu kabul edip Süren’den 350 lira ve küpelerini aldı. Daha sonra 2 şahıs Süren’den “çok gezdik yorulduk bir su verir misin” dedi. Süren su getirmeye gidince iki kişi porselen tabakları da alarak evden kaçtı. Su getiren Süren ise onların kaçtığını görünce arkalarından koştu ancak iki zanlının “bay bay” yaparak gülüp kaçtığını gördü.

İlknur Süren'in araması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Süren başından geçen olayı şöyle anlattı:

“Porselen tabak satıyorlardı. Nasıl dolandırıldım salak gibi anlamadım. Bana giderken de bay bay yaptılar. Hem 350 liram hem de küpelerim gitti.”
 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Adana bu olay cok olur satmak degil dolandirmak icin varlar.350 tl 1000 mal verecegiz derler sonra indirdiklerini alip giderler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden evine alıyor pazarlığı sokakta yapmıyor anlamadım.Dua etsin ki daha kötü bir şeyler yapmamışlar.
    Cevapla
  • Adanali 3 yıl önce Şikayet Et
    Alacağın 10 tane tabak 100 lira eder. Küpeler ne alaka. Bizde tabak aldık. Ne bilim başka paran varmi diyen olmadı. Olsa da sanane hayır yazda değil sıcak bastı desem
    Cevapla
  • Doğrucu davut 3 yıl önce Şikayet Et
    valla pek inandırıcı gelmedi tabak çanak almak isteyen gider dükkandan alır b u devirde kim kimi evine alır hemde pandemide ne bileyim yani
    Cevapla
  • songu 3 yıl önce Şikayet Et
    kappida gecior tabak satiolar araplar
  • Adanali 3 yıl önce Şikayet Et
    Adana da gerçekten sokakda tabak satıcısı olur
  • fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    kınama
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.