Adana

Emekli karı-koca öldürülmüş olarak bulundu

08:31 23 Mart 2021 4 Yorum Var
Emekli karı-koca öldürülmüş olarak bulundu

Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Tümenli Mahallesi'nde yaşayan emekli karı-koca, evlerinde başlarından vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Tümenli Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden emekli Mehmet Fevzi Atay ve emekli öğretmen eşi Elif Atay çiftinden haber alamayan akrabaları öğleden sonra evlerine gitti. Ancak kapıya vurmalarına rağmen kimse cevap vermeyince akrabaları, jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, eve girdiğinde karı-kocayı başlarından vurulmuş halde buldu. Jandarma ekipleri, olayı aydınlatmak için çalışma başlattı. Jandarma olay yeri ekipleri ise evde parmak izi ve delil çalışması topladı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından karı kocanın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

ARAŞTIRILIYOR

Jandarma ekipleri, olayı aydınlatmak için çalışma başlattı. Jandarma olay yeri ekipleri ise evde parmak izi ve delil çalışması topladı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından karı kocanın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Jandarma yaptığı çalışmada emekli çiftin evde olmadığı sırada eve A.Ü., O.Ü., AA, ve E.K.’nin hırsızlık amaçlı girdiğini evde bulunan 7 bileziği çaldıklarını ancak bu sırada karı kocanın eve geldiğini bu nedenle çifti silahla öldürdüklerini belirledi.

Uyuşturucu bağımlısı oldukları öne sürülen zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların jandarmadaki işlekleri devam edersen, emekli çiftin cenazesi için bugün Tümenli Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • htopcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Vergisi benden .Besleyin onları.Mağdur etmeyin sakın.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet Turan AKDAĞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Adli kontrol sonra serbes
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    vatanimizin insanlarini para için oldurenlere nasil turk vatandasi denilir anlam veremiyorum bizde avrupada aç susuz kaldik ama para için kimseyi incitmedik kimseyi oldurmedik hayat bazen çok acimasiz ama alin teriyle kazanilan para daha kiymetlidir kolay para nin sonu iyi olmaz.
    Cevapla
  • fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu caniler bu cesareti nereden alıyor? Öldürülmeyeceğini biliyor da ondan alıyor. İdam gelmedikçe bu haberleri daha çok işitiriz. Allah ölenlere rahmet eyleye...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.