Adana

Maganda kurşunu minik Vildan’ın hayatını kararttı! Felç oldu

16:29 09 Haziran 2021 8 Yorum Var
Maganda kurşunu minik Vildan’ın hayatını kararttı! Felç oldu

Adana’da evinin merdiveninde maganda kurşunuyla başından vurulan 2 yaşındaki Vildan Ülker’in, vücudunun sol kısmı felç kaldı. Vildan’ı vurduğu iddiasıyla yakalanan Mehmet Çiftçi (26), tutuklandı.

Şırnak'ta yaşayan ve belinde platin olan Reşit Ülker, 23 Mayıs'ta eşi Rojin ve 3 çocuğuyla tedavi olmak için Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki akrabaları Emin Oygur'un evine geldi. Hastanede tedavi olan Reşit Ülker, 26 Mayıs günü saat 15.00 sıralarında birkaç el silah sesi duyunca dışarı çıktı. Baba, merdivende kanlar içinde bulduğu kızını akrabalarının yardımıyla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tabancayla başından vurulduğu belirlenen Vildan Ülker, buradaki ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedaviye alınan Vildan'ın vücudunun sol kısmı felç kaldı. Hayati tehlikeyi atlatan minik Vildan, 4 Haziran'da taburcu edildikten sonra ailesiyle birlikte Şırnak'a döndü.

GÖZLÜK TARTIŞMASI VİLDAN’I FELÇ ETTİ

Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Mehmet Çiftçi olduğunu belirledi. Çiftçi’nin, olaydan bir gün önce Can Kaynak'tan (19) gözlük istediğini, vermeyince de aralarında tartışma çıktığını, olay günü de sokakta karşılaştığı bu kişiye ateş ettiği, silahtan çıkan merminin evde bulunan Vildan'ın başına isabet ettiği saptandı. Mehmet Çiftçi, 7 Haziran'da Reşatbey Mahallesi Ordu Caddesi'nde gözaltına alındı.

MAGANDA TUTUKLANDI

Emniyete götürülen Mehmet Çiftçi'nin, ifadesinde, silahı kendisinin ateşlemediğini, yalın ayak yürürken ayağına taş battığı için yoldan çevirdiği motosiklete binerek olay yerinden ayrıldığını öne sürdü. 'Silahlı yaralama', 'hırsızlık' ve 'genel güvenliği tehlikeye sokmak' suçlarından çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen Mehmet Çiftçi, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • HATİCE 2 yıl önce Şikayet Et
    allah kısa zaman içinde şifa versin mehmet çiftçide bu dünyada ceza çekmesede öbür dünyada büyük azap çekicek allah kimsenin başına bu tür olaylar getirmesin
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam yakalandı anladık , bir hafta sonra serbest mi? Bizim hakimlere kalsa hemen adli kontrol şartıyla serbest bırakırlar da .... Karaman’ın koyunu yakında çıkar oyunu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    adam yanlıslıkla oldu demiş. 1 haftaya cıkar merak etme. adalet 2 taraf için de olmalı. 1. adamın suc işleme sekli. 2 magdur taraf. yani normalde 2 katı ceza yemeli. hadi yanlıslıkla yaptı vs. 1 sini affet ama digerini asla affetmemen lazım.
  • EvladıFatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım acil şifa ihsan eylesin yavrumuza. Bu kadar kolay olmamalı bunlar. Hesabı kesilmeli ve önleyici olmalı.
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yanlış yapıyor. Burası 1800 lü yılların Texas'ı değil. Emniyet ve Güvenlik kuvvetleri dışında kimse tabanca, pompalı taşımamalı. Ve ağır cezası olmalı. Avcılık ruhsatı alanlar dahil (ruhsatlı,ruhsatsız) silah taşıyan bu tür sonuçlara sebep olanlar en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır.
    Cevapla
  • Attila 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkeste silah var. Silah bulmak inanılmaz kolay. Ruhsatsız silah taşımanın cezası hapis olsaydı ve uygulansaydı böyle bir olay yaşanmazdı. Fakat bizde bırakın taşımayı öldürmeyip sadece yaralasan bile serbest kalıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.