Adana

İyi Partili meclis üyesi boşandığı gün eşini bıçakladı

09:04 20 Haziran 2021 9 Yorum Var
İyi Partili meclis üyesi boşandığı gün eşini bıçakladı

Adana’nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi’nde yaşayan, Sarıçam Belediyesi İYİ Parti meclis üyesi Ali Aksoy ile eşi Zeynep Aksoy (41), bir süre önce boşanmaya karar verdi. Ali Aksoy boşandığı gün eşini bıçakladı

Aksoy çiftinin davası, önceki gün sonuçlandı. İyi Partili Meclis Üyesi ve Adana'nın tanıdık isimlerinden olan Ali Aksoy, duruşması sonrası Zeynep Aksoy´u evine bırakmayı teklif etti. Otomobille adliyeden çıkan Ali Aksoy, “Neden boşandık, devam edelim” dediği eski eşinden olumsuz yanıt alınca darp edip bacağından bıçakladı. Kadını yaralı halde eve bırakan Aksoy, kaçtı.

Bacağından ve elinden yaralanan Zeynep Aksoy’un durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Aksoy, Yüreğir Devlet Hastanesi´ne götürüldü. Tedaviye alınan Aksoy´un, bacağında yaklaşık 5 santimetre derinliğinde kesik olduğu belirlendi. Aksoy, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Boşandıkları gün bıçakladı

Zeynep Aksoy´un şikâyeti üzerine Ali Aksoy, polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Birimi´nde sağlık kontrolünden geçirilen Aksoy, adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Emre Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Münafık Fetö ve Süleymancıların partisi
    Cevapla
  • 27354 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi partili normaldir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • muyo 2 yıl önce Şikayet Et
    karga meralin dayakçı takımı
    Cevapla
  • kevser 2 yıl önce Şikayet Et
    Zeynep hanim bir caniden bosanarak en dogru karari vermissin.Gecmis olsun.Devletimiz her zaman masum ve magdur kadinlarin yaninda
    Cevapla
  • Ahmet ceylan . 2 yıl önce Şikayet Et
    meral hanim .bu ne is.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.