Adana

Yataktan düşüp ölen bir aylık kızını kucağında taşıdı

11:19 28 Haziran 2021 9 Yorum Var
Yataktan düşüp ölen bir aylık kızını kucağında taşıdı

Adana'da Suriye uyruklu Semar (34) ile Firaz Halluf (36) çiftinin bir aylık bebekleri Hatice, yataktan düşüp öldü. Baba Firaz Halluf’un, minik kızının cansız bedenini kucağında polis aracına taşıdığı görüntüler, yürek burktu.

Suriye’nin Halep kentinden 8 yıl önce Adana’ya gelip merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’ne yerleşen Semar ile Firaz Halluf çiftinin bir aylık kızları Hatice, önceki gün saat 07.30 sıralarında yanlarında yatarken yataktan düştü. Sese uyanan çift, hareketsiz kalan bebekleri için sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, minik Hatice’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberle yıkılan baba Firaz Hallufun, Hatice’nin cansız bedenini polis aracına kucağında taşıdı. Firaz Hallufun, ifadesi için polis merkezine götürülürken, kızının cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otopsisinin ardından ailesi tarafından cenazesi alınan minik Hatice, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • gelecek kötü 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın emaneti bunlar. Rabbim mazlum bir millete kucak açmayı bize nasip etmiş diyeceğinize hala yok sınır yol geçen hanıymış yok gençler gidip neden savaşmamış saçma sapan olayı bilmeden hatta düşünmeden klavye delikanlılığı. Size neeeeeeeeeee. kapınızı çalıp bir suriyeli çıkın evden ben oturcam mı dedi. sizeeee neee.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • gelecek kötü 2 yıl önce Şikayet Et
    suriyelilere öteki gözüyle bakan bu ülkeden gitmesini isteyenler önce insanlığınızı sonra imanınızı sorgulayın. hiçbiri babanızın tapulu toprağında oturmuyor. bir suriyeli gelip babanızın toprağına çöktü ise konuşun. Adamlar kadınlar çocuklar zulümden kaçmış açlıktan kaçmış. çok mu heveslerdi kendi toprakları varken başkasının toprağında el olarak yaşamaya. boş boş konuşuyorsunuz bir gün sizde aynı duruma düşerseniz o zaman anlarsınız o insanları.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • irfan 2 yıl önce Şikayet Et
    şunu kabul etmemiz lazım bizim ülkemiz göçmen cenneti oldu böylede devam edecek çocuğa yazık olmuş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • cvp 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ya göçmenlikle. arkadaş koca dünyaya sığdıramadınız şu garibanları.
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sınırlar yol geçen hanı olan başka ülke var mı ki başka yerler göçmen cenneti olsun. Sorsan sınır namus. Allah rahmet eylesin çocuğun nasibi bu kadarmış.
    İlk beğenen sen ol
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi okumak bir marifet, yanlarında yatarken yazıyor, yani annenin ve babanın yatağında
    Cevapla
  • A⁰D⁰A⁷M 2 yıl önce Şikayet Et
    Ortada bir bebeğin ölüm haberi ve ne olursa olsun bir anne babanın acısı varken onlara hala ırkçılık şemsiyesi ile bakan sözüm ona Müslüman tipler var Allah sizin yüreğinizden merhameti almış sizin gibi haysiyetsizlerin yaşadığı bir vatana geldikleri için bu Suriyeli aile feryat figan edip derhal terketmeli bu vatanı ve sonrasında da sizin gibi insanlıktan nasibini almamış zavallılar defolup gitmeli , gitmeli ki sizin gibilerin bu vatanın ahlakını onurunu şerefini asagiya çekmesine musade edilmemiş olur
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    anadilde eğitim istemezler merak etme.türkçeyi hepsi anadili gibi biliyorlar senin gibi arsız insanların zannından başka birşey değil.biz mazlumun yanındayız. o kadar milliyetçisin git bu ülkeye onlarca göçmen var hepsi ülkemizin en lüks yerlerinde en gözde yerlerinde otururular devletin her kademesinde yer alırlar onlara sesini çıkar.zır cahil
    İlk beğenen sen ol
  • özkonyali 2 yıl önce Şikayet Et
    zannederim siz mübadele de gitmeyenlerdensiniz yada balkanlardan gelenlerden
    İlk beğenen sen ol
  • Sedef 2 yıl önce Şikayet Et
    Riyakarlığınız mide bulandırıyor yarın öbür gün ana dilde eğitim istiyoruz dediklerinde görücem ben sizin gibileri
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.