Adana

Sıcaktan bunalan adam gölgede uyuyunca ortalık karıştı

16:12 28 Temmuz 2021 9 Yorum Var
Sıcaktan bunalan adam gölgede uyuyunca ortalık karıştı

Adana’da sıcaklıklar 46 dereceyi görünce sıcaktan bunalan bir vatandaş gölgede uyuyunca öldü sanıldı.

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana’da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün anlık verilerine göre hava sıcaklığı 14.00 itibariyle 40 derece ölçüldü. Güneş altındaki ve araç termometleriyse ise 46 dereceyi gösterdi. Dışarıya çıkmak zorunda kalan ancak sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar da parklardaki ağaç gölgelerinde dinlenip el ve yüzlerini yıkadı. Mehmet Yılmaz isimli vatandaş ise sıcak hava nedeniyle rahatsızlanıp ağaç gölgesinde uyuya kaldı. Bu sırada uyuyan vatandaşı gören başka bir vatandaş ise Yılmaz’ı uyandırıp elini yüzünü yıkattı.

“AZ ÖNCE UYUYAN ADAMI ÖLDÜ SANDIK”

İşi olduğu için evden çıkmak zorunda kaldığını söyleyen ve Adana’nın çok sıcak olduğunu belirten bir vatandaş, “Adana çok sıcak. Yanıyor. Dışarı bile çıkamıyoruz. Az önce uyuyan adamı öldü sandık. Güneşten çıkamıyoruz. Aslında yola çıkıp silahı alacaksın ve güneşe sıkacaksın. Her yer soğuk bizim Adana yanıyor. Gölge daha sıcak. Güneşe çıkamıyoruz, gölgede pişiyoruz. Adana cehennem gibi yanıyor. Cehennem harbiden Adana’nın altında” diye konuştu.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Türk Gücü 2 yıl önce Şikayet Et
    o silah sana çevrilmesin...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel haber,ne güzel laflar.!???
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Fevkalade cahilane bir ifade. "Sen haviye'nin ne olduğunu bilir misin?", "Sen hutame'nin ne olduğunu bilir misin?" diyor Rabbim. Adana'lı vatandaşımız, bu ayetleri bir araştırsın bakalım. Sıcaktan nevri dönmüş, ne dediğini bilmiyor, biraz araştırmasına, okumasına, öğrenmesine fırsat tanıyın. Öğrenince bu dediklerinden utanacaktır. İnnallahe meassabirin= Allah (celle celaluhu) sabredenlerle beraberdir. Hadi Adana'lı kardeş öğreniver.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın kurşununu hiç yemedin herhalde embesil . Neymiş güneşe kurşun sıkacakmış
    Cevapla
  • TRAKYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Güneşe kurşun sıkmak ne demek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.