Adana

Adana’da kahreden olay! Baba ve iki çocuğu evde ölü bulundu

17:41 04 Ocak 2022 8 Yorum Var
Adana’da kahreden olay! Baba ve iki çocuğu evde ölü bulundu

Adana’da sabah çocuklarını okula göndermek için kalkan kadın, sobalı odada yatan iki çocuğunu ve onlarla aynı odada uyuyan babalarını ölü olarak buldu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi 4182 Sokaktaki 3 katlı evin birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Asiye Çulha (35) sabah çocukları Ali (8) ve Hüseyin’i (6) okula göndermek için kalktı. Eşi Samet Çulha (40) ile birlikte sobalı odada yatan çocuklarının yanına geldi. Çocuklarına seslenen anne, cevap alamayınca yanlarına gidip uyandırmak istediği çocuklarının ve eşinin hareketsiz olduğunu fark edip çığlık attı. 

KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENDİLER ŞÜPHESİ

Annenin çığlığı üzerine olay yerine gelen komşuları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Bu arada eve gelen Çulha ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne de yakınları tarafından evin ikinci katına çıkartılarak teskin edilmeye çalışıldı. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmada, baba ve iki oğlunun ilk belirlemelere göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tahmin ediliyor. İlk incelemenin ardından cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadin niye başka odada yatmış. Anne çocuklarinin yaninda yatar.Burada bir terslik var.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • amanoslu 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar, ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, bu ölümler her yıl tekrarlanıyor, bu gaz nasıl bir şey, bu gaz havadan ağır yani yerde yatan biri için, kurtuluş yok, sedirde biraz yüksek te yatan kurtulma şansı daha çok. KURTULMAK için kapının altındaki aralığı sakın kapatmayın, birde kömür yakanlar duvarın dibinden matkapla bir delik açın Gazın oradan akıp gitmesi ni sağlayın.
    Cevapla
  • evrem 2 yıl önce Şikayet Et
    aşağıdaki yorumlara bakıyorum da, saçma sapan yorumlar, testi kırılmış akıl veren çok.... inna lillahi ve inna ileyhi raciun
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    soba alttan yakılmaz ğsten yakılır.20 toparlak kömür koy birane ortaya büyük yanlara küçük dalalr koy alta kömür dutuşdurmak için çırpı ve pürmüzle yak altını az ayarla üstünü yarım ayarla kapağındaki hva girişleri sonra sabah yakdınsa akşama kadaar o yeterli .
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    soba zehirlenmesinin sebebi sobayı kurunca bacaya birleşme yerinde sac kapakla kapatıyorlar bilezik var ya ..aslında onla kapamadan az bi samanlı çamur yapıcaksın onla sıvıyıp aynasını sonra bastırcaksın..bacayla soba arasında o yeri kapamazsan kömürdumanı sızar bilemessin biz sanırım annem babam 80-90 yıldır kullanıyorlar ev ahşap hiç zehirlenme olmadı..yazın soba bacası temizlenir.yatarken kömür atılmaz zaten kalan son ateş sabahı çıkartır battenye alıyorsun birde.birde kömür atarken altını kapıyacaksın az açıp yavaş yavaş atıcaksın kızgına teşe birden atarsan dışarı hızşı yanıcağı için külüde vurursa koku verir o zaman pencereleri kapıyı açman gerek..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.