Adana

3 ay kirasını geciktirdi, ev sahibi çelik kapısını söktü

10:03 07 Ağustos 2022 29 Yorum Var
3 ay kirasını geciktirdi, ev sahibi çelik kapısını söktü

Adana’da bir ev sahibi, 3 ay kirasını geciktiren kiracısının çelik kapısını çalıp elektriğini kestirdi. Genç kadın, evde 2 çocuğuyla elektriksiz ve kapısız kaldı.

Eşinden yıllar önce boşanan Hacer Kondu (31), yaklaşık 1 sene önce 2 çocuğuyla birlikte merkez Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi’nde M.D. isimli şahsın evini aylık 1200 liraya kiraladı. Ancak Kondu, iddiaya göre, 3 aydır kirasını ödeyemedi. Ev sahibi M.D. ise genç kadından kirayı ödemesini ve evi boşaltmasını talep etti. Hacer Kondu ise evden şuanda ayrılamayacağını söyledi.

ELEKTRİĞİNİ KESTİRDİ

Geçen gün öğle saatlerinde eve gelen M.D., evin çelik kapısını söktürdü ve ana şalterden genç kadının evinin elektriğini kestirdi. Tüm bunlar yaşanırken banyoda olduğunu söyleyen genç kadın, çıktığında ise kapısının olmadığını gördü. Bu sırada ev sahibi ise ‘Evi boşaltıp gideceksin’ dedi.

“YARINA KADAR DA EVİ BOŞALTMAM GEREKTİĞİMİ SÖYLEDİ”

Genç kadın, evde 2 çocuğuyla elektriksiz ve kapısız kaldı. Hacer Kondu, “Duştayken ev sahibim geldi. Bir anda sesleri duyunca çıktım. Kapıyı söktüğünü gördüm. Kapıyı vermeyeceğini ve bugün böyle kalmam gerektiğini, yarına kadar da evi boşaltmam gerektiğimi söyledi. 3 aydır kirayı geciktirdiğim için böyle yaptı. Avukata para vermem gerekiyordu onu verdiğim için elimde para kalmadı ve kirayı ödeyemedim” diye konuştu.

Ev sahibinin daha önce de elektriğini kestiğini öne süren Kondu, “2 çocuğumla birlikte böyle oturacağım” dedi.

YORUMLAR

29 Yorum Var
  • ADIYAMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahibini haklı buluyorum.,belki onun da ödemeleri vardır.Yalnız kapının sökülmesi,elektriğin kesilmesi yalnış.Hele hele bayan ve çocuk varsa.Ev sahibini suçlu bulanlar bayana ulaşsın hem ev sahibinin hem de kiracının bie nebze sorunları halolmuş olur...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun ne biçim insanlar var hicmi vicdan azabı çekmiyordu iki çocuğu var birgün sende bu duruma düşersin etme bulma dünyası
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    ev sahibinin suçu ne?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    adamin evine cokmussun daha ne edebiyat yapiyorsun. kardeşim dönün koyunuze
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kiracı 1 yıl önce Şikayet Et
    1200TL kirayı da öde bi zahmet böyle yüzsüzlük olmaz zaten değeri düşmüş. 3 aydır ödemiyormuş çıkamıyormuş da...Yok mu eşin dostun ailen vs yardım edecek kimse. Elin yabancısı niye bedavaya seni evinde oturtsun. Kiracı olarak söylüyorum haktır, vebaldir. Bi de utanmadan habere çıkmış.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.