Adana

Adana’da esnaf Doğan Olgun, 6 aydır elektrik faturasını ödeyen kadını arıyor

11:56 07 Eylül 2022 28 Yorum Var
Adana’da esnaf Doğan Olgun, 6 aydır elektrik faturasını ödeyen kadını arıyor

Adana’da bir kişi, 6 aydır 5 bin 800 liralık elektrik faturasını ödeyen kadını bulup ona parasını vermek istiyor.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde oturan esnaf Doğan Olgun’un (37) bir süre önce elektriğini kesmeye geldiler. Olgun, gelen ekibe neden böyle bir şey yapıldığını sorması üzerine, “Abonelik iptal ettirildi, yeni abonelik almanız gerekiyor” yanıtını aldı. Bunun üzerine Olgun, elektrik dağıtım şirketine giderek “Yıllardır ben aboneyim neden iptal oldu” diye sorunca yetkililer aboneliğin 6 ay önce Leyla Berhun isimli bir kadının üzerine geçtiğini, 5 bin 800 lira da fatura ödediğini söyledi. Olgun, kendi evine yeniden abone oldu. Olgun, 6 ay boyunca kendi elektriğinin başkası tarafından ödendiğini öğrenince, parayı vermek için kadını aramaya başladı.

“ELEKTRİĞİMİZ KESİLİNCE BU DURUMU ÖĞRENDİK”

Olgun, kimsenin hakkının kimsede kalmaması gerektiğini belirterek, “6 ay boyunca 5 bin 800 lira tutarındaki faturamızı başkası ödemiş. Biz bu durumu hiç fark etmedik. Bu nasıl oldu onu da bilmiyoruz. Elektriğimiz kesilince bu durumu öğrendik. Ben birçok fatura ödediğim için hiç fark etmedim. Ancak ben bu kadını bulup parasını takdim etmek istiyorum. Onun hakkı bize geçmesin. Biz 6 ay boyunca fatura ödememişiz bu kadın ödemiş. Lütfen bizi izlerse benimle iletişime geçsin ben bu parayı ödemek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

28 Yorum Var
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    benım abonelıgımı kım ıptal ettırebılır ve baskası uzerıne alır belgeler olmadan abone sahıbı olmadan ama burası turkıye ye ıc deden odesın masrafları
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    şahsen 50 tane aboneliğim var, hepsi otomatik ödemede, olağan üstü bir durum olmadan hiç kontrol etmem. hemen adamı uyanık vesayre yaftalamayın, gözden kaçmıştır, adam dürüst vede helal süt emmiş, adamı tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tamamen elektrik kurumunun hatası ,aynı olayı ben de yaşadım vatandaş abonelik için baş vurduğunda sayaç numarasını istiyorlar müracatta bulunan vatandaş yanlışlıkla benim sayaç numaramı veriyor.kendileri bunu kontrol etmeyip benim aboneliğimi iptal edip o kişiyi abone yapıyorlar.sonra uğraş dur ,vatandaşa zulüm etmeyin işinizi doğru yapın.
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    kendisi 6 ay boyunca kimin faturasını ödemiş. baktı ki fatura ödeniyor ses çıkarmadı. fatura ödenmeyip ceyran kesilince fatura bedelini kadına ödeyelim. hiç inandırıcı değil.
    Cevapla
  • güzelsöz 1 yıl önce Şikayet Et
    ev mi nerdeyse ayda 1000 tl elektrik yakıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ares 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef öyle. Adana'da yaz ayı 2-3 klima çalışmadan yaşamak zor. Ortalama böyle elektrik ödüyoruz
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.