Adana

Kazada kaybolan sürücü saatler sonra ölü bulundu: Yakınları sinir krizi geçirdi

10:05 15 Ekim 2022
Kazada kaybolan sürücü saatler sonra ölü bulundu: Yakınları sinir krizi geçirdi

Adana'nın Kozan ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilip ortadan kaybolan sürücü Hüseyin Cahit Soytaş (78), kazadan saatler sonra dere kenarında ölü bulundu.

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen kazada keskin virajı alamayan otomobil sürücü Hüseyin Cahil Soytaş, şarampole devrildi. Kaza sonrası ortadan kaybolan Soytaş'ın ailesinin şüphelenmesiyle jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Ekiplerin kamera görüntülerini incelemesi üzerine aracıyla birlikte Bucak istikametine doğru gittiği belirlendi. Jandarma ve köylülerin yol üzerinde yaptığı arama çalışmaları sonucunda ise yaşlı adam dere kenarında ölü olarak bulundu.

Adana kaza kayıp sürücü

DERE KENARINDA ÖLÜ BULUNDU

Olay, Kozan’da öğlen saatlerinde Çobanpınarı Mahallesi döşeme mevkiinde keskin virajı alamayan Hüseyin Cahit Soytaş’ın (78) kullandığı araç şarampole yuvarlandı. Sürücü Hüseyin Soydaş’ın ailesi  jandarmaya başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucunda kameralar incelenirken şahsın araç ile Bucak istikametine gittiği tespit edildi. Jandarma ekipleri, sürücünün ailesi ve köylülerle aracın güzergâhında arama çalışması yaptı. Sürücü Soydaş, döşeme mevkiinde yaklaşık 9 saat sonra otomobiliyle dere yatağında bulundu. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin geldiğinde sürücünün hayatını kaybettiği öğrenildi. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Soytaş’ın yakınları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cenaze Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarmanın yaşanan kaza ile incelemesi sürüyor.

Adana kaza kayıp sürücü

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.