Adana

Alkollü sürücü çarpmıştı! Skurterdeki Esen ve Alperen Efe yaşam mücadelesi veriyor

12:34 17 Ekim 2022 9 Yorum Var
Alkollü sürücü çarpmıştı! Skurterdeki Esen ve Alperen Efe yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da skurter ile seyir halindeyken alkollü sürücünün otomobiliyle çarptığı Esen Keskin (14) ve Alperen Efe Kadiroğlu (27), yaşam savaşı veriyor.

Adana'nın Çukurova ilçesinde yaşanan kazada, skurterde seyir halinde olan Esen Keskin ve Alperen Efe Kadiroğlu'na, alkollü bir sürücü çarpıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan 2 arkadaş entübe edilmiş vaziyette yaşam mücadelesi veriyor. Kazadan sonra kaçan ve 1,25 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Alperen Efe’nin babası Ziya Kadiroğlu, "Her geçen gün skuter kazası haberi alıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne olur bir çözüm bulunsun" dedi.

Adana alkollü sürücünün çarptığı skuterdeki arkadaşlar

'120 KİLOMETRE HIZLA ÇARPTI'

Hayati tehlikeleri süren çocuklardan Alperen'in babası Ziya Kadiroğlu (47), "Oğlum arkadaşları ile buluşmak için evden ayrıldı. Skuter ile giderken alkollü bir sürücünün 120 kilometre hızla çarpması ile yaralandılar. İki çocuğumuz da entübe halde. Alperen karaciğerinden 2 operasyon geçirdi, iç kanaması durduruldu. Şu anda beyin kanamasından kaynaklı ödem olduğu için uyutulmaya devam ediyor. Esen'in ise beyin kanaması halen sürüyor" dedi.

Adana'da alkollü sürücünün çarptığı gencin babası

'HEM KENDİ ÇOCUĞUM HEM DE ARKADAŞI İÇİN DUA BEKLİYORUZ'

Skuter kazalarının artığını ve önlem alınması gerektiğini ifade eden Kadiroğlu, "Gece- gündüz hastanedeyiz. Günlerin nasıl geçtiğini, ayakta nasıl durduğumuzu bilmiyoruz. Hem kendi çocuğum hem de arkadaşı için dua bekliyoruz. Her geçen gün skuter kazası haberi alıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne olur bir çözüm bulunsun" diye konuştu.

Adana'da alkollü sürücünün çarptığı gencin babası

SÜRÜCÜNÜN 1.25 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Bu arada kazadan 3 saat sonra polise giderek, teslim olan sürücü Mustafa Türkmenoğlu'nun 1.25 promil alkollü olduğu tespit edildi. İfadesinde korktuğu için kaçtığını belirten Türkmenoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da alkollü sürücünün skutere çarptığı olay yeri

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    alkollü araç kullanıyor yollarda bakan kontrol eden yok eskiden emliyet resmen alkollü içki satan mekanların etrafında 7/24adam bulundurur sarhoş çıkanı 500 metre gitmeden çevirir aracı bile bağlardı şimdi tüm gün gez bir polis yok ortada olanında umrunda deyil zaten
    Cevapla
  • ah ulan ahh 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika da , bazı eyaletlerde, alköllü iken araç kullanıp ölüme yol açanlar , cinayetten yargılanıp idam edilirken, bizde hala kaza deyip geçiştiriyorlar...
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden kaçtın? Korktum kaçtım. Klasik ifade
    Cevapla
  • zazaki 1 yıl önce Şikayet Et
    alkol yasaklanacak diye ortalıgı velveleye veren kim bu ülkenin kanser CHP...
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü araç kullanan kim olursa olsun 1 yıl tutuklanması. Ehliyetine en az 5 yıl el konulmalı, enaz 10.000 dolar değerinde para cezası olmalı. Kesin ve net. Erteleme veya iyi hal palavraları olmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.