Adana

Adana’da aile arasında kan aktı: Ablasını rehin alan yeğenini vurdu

12:03 28 Ekim 2022 2 Yorum Var
Adana’da aile arasında kan aktı: Ablasını rehin alan yeğenini vurdu

Adana'da para vermeyen annesi Esin D.'yi (43) döverek rehin alan Onurcan Y. (23), annesinin 'Onurcan beni öldürecek' diyerek yardım istediği dayısı Aziz Güzel (36) tarafından göğsünden vurularak ağır yaralandı.

Olay, 26 Ekim günü saat 20.00 sıralarında Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi’ndeki müstakil bir evde meydana geldi. Onurcan Y., birlikte yaşadığı annesi Esin D.’den para istedi. Bir süre önce eşinden boşanan Esin D., parasının olmadığını söyleyince tartışma çıktı. Bunun üzerine Onurcan Y., iddiaya göre, annesini darbedip, bıçakla rehin aldı.

Adana'da annesine işkence eden yeğenini vurdu

'ONURCAN BENİ ÖLDÜRECEK, KURTARIN BENİ'

Bu sırada Esin D.’nin üvey kardeşi Aziz Güzel, tesadüfen konuşmak için telefonla Onurcan Y.’yi aradı. Aziz Güzel, telefonda ablasının, “Onurcan beni öldürecek. Kurtarın beni” çığlıklarını duyunca, adrese gitti.

Adana'da annesine işkence eden yeğenini vurdu

YEĞENİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

Eve giren Güzel, bıçakla üzerine koşan yeğenini tabancayla göğsünden vurdu. Onurcan Y. kanlar içinde yere yığılırken, Güzel ise sokakta kaçarken yakalandı. Silah sesini duyan mahallelinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Onurcan Y., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Adana'da annesine işkence eden yeğenini vurdu

'ABLAMA SÜREKLİ İŞKENCE EDİYORDU'

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri Aziz Güzel’i, ara sokakta kaçarken yakaladı. Emniyete götürülen Güzel, ifadesinde, “Ablama sürekli işkence yapıyordu. Telefonla aradığımda ablamın ağladığını ve yardım istediğini duydum. Dayanamadım ve eve gittim. İçeri girdiğimde Onurcan bıçakla üzerime koştu. Ben de ateş ettim” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aziz Güzel, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Hastanedeki tedavisi devam eden yeğeni Onurcan Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Adana'da annesine işkence eden yeğenini vurdu

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • esentepe03 1 yıl önce Şikayet Et
    eger sanigin verdigi bilgiler dogru ise bana göre nefsi müdafaya girer ve sanik silahi tasima derecesinde ceza almasi lazim ruhsata bakarak ceza almasi lazim aksi takdirde adam öldürmeye girer ve sucu büyüktür selam sevgiler
    Cevapla
  • Kırsehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam serbest kalmalı, böyle çocukları vurmayıp da ne yapacaksın
    Cevapla
  • Kursuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah boyle insanlarla imtahan etmessin Rabbim, gerci hic birseyle imtihan etmesin. ALLAHA SIGINIRIM!
    Cevapla
  • dogrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    imtihan elbette olacak. Allah bizleri hayirli imtihanlarla imtihan etsin, bize yardim etsin ve sonucunu hep hayra cikarsin.
  • Hikmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Anasını dövüyor bıçaklan rehine alıyor helal olsun dayısına dayısının Üzerine yapacakları koşuyor ne yapsın adam kendi canını kurtarmak için mecbur vuracak ben de vururdum!!
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Hareket halindeki birinin bacaklarından vurmak için kskin nişancı olman lazım birde böyle durumlar sık sık insanın başına gelmez o anda can havliyle nereye denk gelirse oraya sıkarsın
    İlk beğenen sen ol
  • onrat38 1 yıl önce Şikayet Et
    o anda gözün hiç birşey görmez bacakmı gögüsmü kurtarsın
    İlk beğenen sen ol
  • dogrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    gogsunden degil de bacaktan vursaymis keske. simdi olurse ne olacak.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.