Adana

Oğlu 6 yıldır kayıp olan Zeynep annenin yıllardır süren yakarışları yürek dağladı

17:07 08 Kasım 2022 7 Yorum Var
Oğlu 6 yıldır kayıp olan Zeynep annenin yıllardır süren yakarışları yürek dağladı

Adana2nın Seyhan ilçesinde 6 yıl önce oğlu Bodrum'a giden oğlundan yıllardır haber alamıyor. Yakarışları yürekleri dağlayan acılı anne 'Ölmüş mü yaşıyor mu bunu bileyim yeter' diyerek gözyaşı döküyor.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde yaşayan Emrah Yarar, 6 yıl öne evinden iki bavulunu alarak Bodrum’a gitmek üzere yola çıktı. Ancak Yarar’ın ailesi Emrah Yarar’dan Bodrum'a gittikten sonra bir daha haber alamadı. Aradan geçen 6 yıla rağmen ailesi, Yarar’ın hiçbir izine rastlamadı. 

'OĞLUM GİTME DEDİM, İŞ VAR GİTME DEDİM'

Anne Zeynep Yarar (58), 6 yıl önce 1 Mayıs günü Bodrum’a giden oğlunun en son 5 Mayıs’ta bir ATM’den para çektiğini öğrendiklerini, daha sonra da hiçbir yaşam izine rastlanmadığını söyledi. Yayar, “Çamaşırlarını aldı gitti. Oğlum gitme dedim burada iş var gitme dedim. ‘Yok gideceğim’ dedi gitti. İki bavul doldurdu telefon geldi koşarak gitti. Ben de arkasından koştum. Birine telefonda 4’te geliyorum dedi. O gidiş bir daha dönmedi. Bodrum’a gitti 6 yıl oldu” dedi.

'ÖLMÜŞ MÜ YAŞIYOR MU BİLELİM YETER'

Anne Zeynep Yarar, “Ölmüş mü kalmış mı bilmiyoruz. Her gün böyle ağlıyoruz. Ölmüş mü yaşıyor mu bileyim yeter. Eve gel herkes seni özledi. Baban, kardeşlerin seni özledi. Eve dön, yaşıyor mu ölmüş mü bilelim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Vvbv 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşıyor olsa bi yerlerde kaydi yâda izi olurdu 6 yıl içinde
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    45 yaşımdayım, evliyim 2 evladım Allah tan emanet. Okurken,evlenirken, işe başlarken, aldığım iştekliflerinde hissiyatını, yorumlarını alıp ondan sonra karar verdim. Annem bir yana dünya bir yana. Şimdi bir yeni iş teklifi aldım ve tüm süreci yine onun söylem ve dualarıyla devam ettirdim. 1 Ocak 2023 te orada devam edeceğim.
    Cevapla
  • konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulen arkadaş dünyaları verseler bi insana annesinin göz yaşına degismemelidir ya bu nasıl bir vicdan nie gidiyorsun ailenin yanından dışarıya Allahim esirgesin.
    Cevapla
  • Rasim 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkarım yaşasa hastane, telefon, banka VS bir kaydı olurdu
    Cevapla
  • Ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorumsuz evlatlar. Yanan gene ana baba yüreği .. Allah sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.