Adana

Adana'da kıskançlık cinayeti: Cama çıkıp sokağa rastgele ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

10:34 29 Kasım 2022 9 Yorum Var
Adana'da kıskançlık cinayeti: Cama çıkıp sokağa rastgele ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'nın Seyhan ilçesinde kıskançlık nedeniyle eşini darp eden Furkan Avcı (25), kapıya gelen kayınvalidesine sinirlenip camdan sokağa rastgele ateş açtı. Olayda yoldan geçen 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.



Edinilen bilgiye göre olay, 25 Kasım günü Seyhan ilçesine bağlı Hurmalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Furkan Avcı (25) kıskançlık nedeniyle eşi Özay Avcı’yı (22) darp etti.

KAYINVALİDESİNİ GÖRÜNCE SİNİRLENİP SOKAĞA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Özay Avcı bunun üzerine annesi Özgül Dikici’yi (49) arayıp eşinin kendisini darp ettiğini söyledi. Anne Dikici yanına gelinini alarak kızının evine geldi. Anne kızın bulunduğu evin ziline basınca kayınvalidesinin geldiğini gören koca sinirlenerek sokağa tabancayla rastgele ateş etmeye başladı.

EKMEK ALMAYA GİDEN YAŞLI ADAMI ÖLDÜRDÜ

Bu sırada ekmek almaya giden Mahmut Yurgacı (75) karnından, Fitte Casın (22) ise burnundan vuruldu. Çevredeki vatandaşlar iki kişi yaralanınca hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kocayı gözaltına alırken, yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yaşlı adam yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Genç kadının ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan zanlının ifadesinde eşiyle kavga ettiğini, annesini çağırınca sinirlenip sokağa doğru ateş ettiğini belirterek pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi halden bir iki sene sonra çıkar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ne rahat! 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatandaşı ya hapishaneye ya da akıl hasta- nesine kapatacaksın yani bir yere kapatacaksın. Dışarıda olmaz..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Maloglumal seni. 1 yıl önce Şikayet Et
    Memleket manyak dolu resmen, herkezde bir silah. Bunu iceri atmayacaksin, koyacaksin bir kenara ve rasgele üzerine bir sarkor bosaltacaksin. Ibret olsin diye. Simdi o genc kadin baska birisini bulur evlenir ve bu da Hapiste sürünür. Oh olmus bu piskopata. Olan Yasli amcaya ve genc kadina olmus. Allah rahmet eylesin ve gecmis olsun demek kaldi ancak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede yetişiyor bu alçak namussuzlar. Bu tür soysuzların Ana Babasına yazıklar olsun.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam Yasasını niye çıkartmıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.