Adana

Adana'da yürek burkan kaza: Kayınvalide ve gelin hayatını kaybetti!

09:48 03 Ocak 2023
Adana'da yürek burkan kaza: Kayınvalide ve gelin hayatını kaybetti!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada araç içerisinde bulunan kayınvalide Elif İlhan (74) olay yerinde, gelini Nazife İlhan (50) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yüreğir ilçesi Girne Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, önce bir otomobilin ardından da hafif ticari aracın çarpması sonucu kayınvalide Elif (74) ve gelini Nazife İlhan (50) ağır yaralandı.

BİNDİKLERİ ARAÇ KAYINVALİDE VE GELİNE MEZAR OLDU

Olayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri Elif İlhan’ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Nazife İlhan ise Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak gece Nazife İlhan da hayatını kaybetti. Cenazeler otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. İki aracın sürüsü de gözaltına alındı.

CENAZELERİ YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Sabah saatlerinde Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlanan Elif ve Nazife İlhan’ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Gelin ve kayınvalidenin cenazeleri daha sonra defnedilmek üzere Gaziantep’e götürüldü.

CEZAEVİ ZİYARETİNDEN DÖNDÜKLERİ ÖĞRENİLDİ

Öte yandan olay günü iki çocuk annesi Nazife İlhan’ın kayınvalidesinin Ceyhan’daki cezaevinde 6 yıldır yatan kocası Murat İlhan’ın görüşüne gittiği, kazanın ziyaret dönüşünde meydana geldiği öğrenildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.