Adana

Adana’da trafikte cinayet: Tır şoförü tartıştığı dolmuş şoförünü silahla öldürdü

12:14 03 Ocak 2023 31 Yorum Var
Adana’da trafikte cinayet: Tır şoförü tartıştığı dolmuş şoförünü silahla öldürdü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde tır sürücüsü Adem T. (41) ile dolmuş şoförü Can Yüce (24) arasında tartışma çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda, tır sürücüsü Adem T., genç dolmuş şoförü Can Yüce'yi silahla vurarak öldürdü.

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bölgedeki bir durakta şoför olarak çalışan Can Yüce, 01 M 0712 plakalı dolmuşuyla durakta yolcu indirdiği sırada 'yol verme' meselesi yüzünden TIR sürücüsü Adem T. ile tartışmaya başladı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine her iki sürücü de birbirine tabanca çekti. Adem T., tabancayla Yüce’ye ateş açtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Yüce, kanlar içinde yere yığıldı.

HASTANEYE KALDIRILAN DOLMUŞ ŞOFÖRÜ GENÇ ÖLDÜ

Çevredekiler ağır yaralı sürücüyü başka bir dolmuşla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Adem T.’yi gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan Yüce, yapılan tüm müdahalelere rağmen, hayatını kaybetti. Ölen sürücünün cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR

31 Yorum Var
  • MESUT01 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölüme gitmiş resmen. birde silahla koşuyor tırın arkasından. kaçışı kalmamış... KİM OLSA ÖLDÜRÜRDÜ...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'min en güzide vaaz hocaları; neredesiniz! yeter artık uyumayın. Bir şekilde insanların karşısına çıkıp, onlara tebliğ vazifenizi yapın. İnsan canı 5 para oldu. Küçük bir tartışmada silahlar çekiliyor, üç kuruşluk menfaat için cana kıyılıyor. Kimisi az zorlanınca intihar ediyor. Bu insanlara İslam anlatılmalı, şuur nimeti aşılanmalı. Diyanet, müftüler, hocalar; bu olaylardan kendinizi biraz mesul addedin , harekete geçin. Vesselam.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bozdağ bakanımdan ümitliydim, cezaları artıracak adımlar atar diyordum ama malesef herhangi bir değişiklik olmadı, yine 3-5 yıl yat çık olacak
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • rtükenmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa dizilerde öyle görüyorlar, canı sıkılan hemen silah çekiyor. Kuş uçtu tak silah, canım sıkıldı tak silah. Yetkililer bu kadar nasıl vurdumduymazlık gösterir hayret, milletin bu kadar uçmasının tek sebebi o lanet olası diziler.
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yoldan çıkan kanun nizam tanımayan bu insanlar yağılı urgan yola getir. Milletin vergileriyle içerde beslemeye gerek yok.Kısasa kısas şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.