Adana

Adana’da akran cinayeti: Liseli Mustafa önce dövüldü sonra da bıçaklanarak katledildi!

16:01 05 Ocak 2023 28 Yorum Var
Adana’da akran cinayeti: Liseli Mustafa önce dövüldü sonra da bıçaklanarak katledildi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde lise öğrencisi Mustafa Çöplü (16), aralarında kız tartışması olan ve çocuk parkında buluştuğu okul arkadaşı M.K. ve arkadaşları tarafından dövüldükten sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, 2 Ocak günü saat 19.30 sıralarında Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Lise öğrencisi M.K., aynı okulda öğrenim gören Mustafa Çöplü’yü aralarındaki kız arkadaş meselesini konuşmak için çocuk parkına çağırdı. Çöplü, arkadaşıyla birlikte parka gidip, M.K. ile buluştu. Burada Çöplü ile M.K. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

ÖNCE DÖVDÜLER SONRA DEFALARCA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜLER

M.K. ile yanındaki arkadaşları Çöplü’yü darbedip, kasık, göğüs ve sırtından bıçakladı. Şüpheliler, kanlar içinde yere yığılan Çöplü’nün yarasına müdahale etmek isteyen arkadaşı Mert Kurnaz'ı (16) da dövüp, kaçtı.

LİSELİ GENÇ KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Çöplü ile arkadaşı Mert Kurnaz, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Çöplü, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Arkadaşı Mert Kurnaz'ın ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, M.K. ile ismi öğrenilemeyen bir arkadaşını gözaltına aldı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

YORUMLAR

28 Yorum Var
  • Kısasa kısas olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık cok yazık uyusturucu alıp alıp cıkıyorlar sokaga sonra da masum bir canı alıyorlar!HANİ NERDE ADALET BİRKAC YIL YATIP CIKAR KISASA KISAS İSTİYORUZ...
    Cevapla
  • Müdür 1 yıl önce Şikayet Et
    Kız meselesi degıl ne bakıyon diye laf atmıslar ölen cocuga 2 gun sonra aramıslar gel barısak deyıp parka cagırmıslar ama 22 kısı gelip cocugu eziyet cektırıp vahşice katletmişler ondan once de 22 kısıye uyusturucu ıcırmısler daha vahsı olmaları için Mustafa copluyu resmen dogramıslar paramparça yapmıslar cocugu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert kurnaz diye oğlum var.Hemen sorgu aldım Olay Adana olduğu için yirtti
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    oglun bu yaslarda ve haberin ne yaptigindan haberin yok mu yani? senin gibi ebeveynler yüzünde cocuklar bu halde zaten. evladina sahib cik
    İlk beğenen sen ol
  • Hakan Günver 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlere ve müdürlere yetki verilmediği için böyle olaylar yaşanıyor, veliler okullardan çekilirse ve öğretmenler daha sert davranırsa bu sorunlar ortadan kalkar.
    Cevapla
  • bfdhgfjdf 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas sart.neyi bekliyonuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.